Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul unui piure de cartofi pufos. Rețeta lui Chef Florin Dumitrescu

Publicat:

Piureul de cartofi, cunoscut in mod colocvial sub numele de piure, este un fel de mancare cu cartofi fierți, de obicei cu lapte, unt, sare și piper, servit ca garnitura pentru carne sau legume. In aparența simplu, rar iese cremos și pufos. Dar pentru asta ne vine in ajutor , celebrul bucatar de […] The post Secretul unui piure de cartofi pufos. Rețeta lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun piure de cartofi are un mare secret. Rețeta asta te va cuceri pe loc, nu te mai saturi mancand

16:10, 10.05.2024 - Piureul de cartofi este una dintre cele mai apreciate garnituri, iar gospodinele il gatesc de fiecare data cu mare drag. De regula, piureul merge de minune langa un șnițel de pui sau o friptura delicioasa de porc. Mai jos va prezentam cea mai buna rețeta de piure de cartofi! Așa va ieși delicios și…

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

Rețeta de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

09:31, 02.05.2024 - Aceasta rețeta de cozonac pufos cu nuca se caracterizeaza prin faptul ca intr-adevar iți ofera secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se intarește a doua zi ci iși pastreaza consistenta pufoasa. Iata cum trebuie sa prepari cei mai buni cozonaci: Incepem cu aluatul de cozonac: Chiar daca faina…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Rețeta pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase

19:00, 29.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de sarmale…


Ce parere ai despre aceasta stire?