Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul bine păzit al tatuajelor. Cum îți dai seama dacă persoana tatuată e hoț, violator sau ucigaș

Publicat:

Tatuatul corpului este o practica straveche, transmisa de-a lungul veacurilor și simboliza in principiu puterea celui tatuat. Insa, tatuajul nu era rezervat doar omenilor puternici, fiind folosit inclusiv pentru a marca permanent apartenența la un grup, familie sau trib. In prezent, tatuajul a devenit foarte repede o modalitate ostentativa de exteriorizare a emoțiilor, dar partea intunecata a simbolisticii tatuajului a supraviețuit.

Deși ascunsa și pastrata cu sfințenie de sute de ani, simbolistica tatuajelor purtate de infractori incepe sa se risipeasca. Astfel, un studiu efectuat de…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa, lovita de o epidemie de tuse convulsiva! Care sunt cele mai vulnerabile categorii de persoane: riscuri uriașe

14:51, 08.05.2024 - In total, au fost raportate aproape 60.000 de cazuri de catre tarile din Uniunea Europeana si din Spatiul Economic European intre ianuarie 2023 si aprilie 2024, a anuntat miercuri Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor (ECDC), potrivit Ziare.com care citeaza Reuters. De ce raceala se agraveaza…

Estonia, noi probleme cu semnalul GPS al avioanelor. O a doua aeronava Finnair a facut cale intoarsa dinspre Tartu din cauza acestei probleme

12:36, 29.04.2024 - "Același lucru s-a intamplat și cu o zi inainte. Undeva la jumatatea traseului sau, avionul s-a intors inapoi, cu aproximativ 15 minute inainte de aterizare. Pilotul a spus ca apropierea de Tartu noaptea necesita un semnal GPS precis și nu a existat unul din cauza interferențelor de la vecinii estici”,…

Centrala electrica din Zaporojie: Ne apropiem ”periculos de un accident nuclear”

00:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP. Centrala nucleara ucraineana din Zaporojie, ocupata din martie 2022 de…

Cați castraveți, cartofi sau ardei sa plantezi in gradina. Tabelul care indica numarul de rasaduri necesare pentru o persoana

12:06, 15.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un tabel cu instrucțiuni generale privind numarul de rasaduri pe care trebuie sa le plantezi in gradina, pentru a acoperi consumul unei persoane sau a unei familii de patru membri. Cat de mare ar trebui sa fie gradina de legume, in funcție de nevoile pe care le ai Cat de…

Mircea Geoana a vorbit cu jurnaliștii englezi despre conflictul SUA vs Rusia și China: ‘Au nevoie de Europa’

17:50, 11.04.2024 - Intre interviu pentru The Telegrap, Mircea Geoana a vorbit despre conflictul dintre SUA vs Rusia și China, spunand ca Statele Unite ale Americii are nevoie de aliații europeni. Faptul ca Donald Trump ar putea prelua conducerea este un motiv de ingrijorare pentru mulți. Mircea Geoana: „SUA are nevoie…

Olaf Scholz pare sa respinga definitiv livrarea de rachete Taurus catre Ucraina. „Tot ce trebuie spus asupra acestui subiect a fost spus”

21:55, 01.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a reafirmat vineri, 1 martie, ca rachetele Taurus "nu sunt ceva ce noi putem furniza in acest moment" Ucrainei, in timp ce atat partenerii sai Verzi si liberali din coalitia de guvernare, cat si opozitia crestin-democrata ii cer sa se razgandeasca si sa ofere Kievului rachete…

Eurodeputatul Siegfried Mureșan: 'Vom vota impotriva Legii restaurarii naturii in forma actuala deoarece crește birocrația pentru fermierii din Romania'

12:45, 27.02.2024 - Deputatul european Siegfried Mureșan anunța ca Grupul PPE și delegația PNL din Parlamentul European au reușit, in negocierile privind Legea restaurarii naturii din ultimele luni, sa elimine majoritatea prevederilor care ar fi afectat agricultorii din Romania și din Europa, loviți deja puternic de consecințele…

UE adopta cel de al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la declanșarea razboiului

21:35, 24.02.2024 - Comisia saluta adoptarea de catre Consiliu a celui de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. La doi ani de la invadarea brutala a Ucrainei de catre Rusia, sprijinul UE pentru Ucraina și pentru poporul sau se menține neatenuat. Europa este unita și hotarata sa iși apere in continuare valorile…


Ce parere ai despre aceasta stire?