Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele siluetei perfecte, după naştere

Publicat:

Se implinesc doar 5 luni de cand a nascut un baietel si deja actrita a revenit la formele perfecte pe care le avea inainte de sarcina. Intrebata care este secretul recuperarii atat de rapide, Halle nu a ezitat sa raspunda: alaptarea si regimul alimentar sanatos.

“Fiecare femeie ar trebui sa alapteze. Este o modalitate naturala de a scapa de kilogramele dobandite in timpul sarcinii. In plus, si alimentatia este extrem de importanta. Trebuie sa aveti grija sa mancati cat mai sanatos”, a spus actrita.

Cu toate ca si-a revenit atat de repede, se pare ca…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se descurca Dianna Rotaru in rolul de mamica! Artista s-a recuperat rapid dupa naștere: "Bebelina noastra..." / VIDEO

14:05, 21.05.2024 - La sfarșitul lunii decembrie, Dianna Rotaru a adus pe lume o fetița superba. Invitata in cadrul emisiunii Star Matinal, artista a vorbit despre cum se descurca in rolul de mamica și cum partenerul i-a fost sprijin in fiecare moment.

Secretele militare ale Castelului din Hunedoara. De ce nu putea fi cucerit in Evul Mediu VIDEO

22:45, 19.05.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara iși incanta oaspeții cu arhitectura sa spectaculoasa și prin legendele sale, insa cele mai vechi monumente ale sale arata planurile prin care Huniazii au transformat fortareața intr-unul loc menit sa descurajeze orice inamici.

ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici

09:35, 14.04.2024 -   Lucruri pe care trebuie sa le știi neaparat despre jucariile pentru pisici   Cu cat sunt mai scumpe cu... The post ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici first appeared on Informatia Zilei .

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Naștere ca-n filme! Peripețiile venirii pe lume a unui bebeluș dintr-un sat izolat din Munții Buzaului

10:20, 26.03.2024 - Trei paramedici SMURD, asistați de la distanța de o asistenta medicala de la SAJ Buzau, au ajutat o femeie sa nasca in ambulanța, bebelușul grabindu-se sa vina pe lume inainte ca mamica sa poata ajunge la maternitate.    „O naștere ca-n filme!”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU)…

Luca Reghecampf iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare i-a facut iubita lui, Asiana Peng: ”Inima mea” / FOTO

13:16, 15.03.2024 - Luca Reghecampf implinește 23 de ani, iar iubita lui i-a facut o urare speciala. Fiul antrenorului și Asiana Peng au o relație frumoasa, care dureaza de mai mulți ani, precum și multe planuri impreuna. Ce mesaj i-a transmis tanara partenerului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?