Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul lui Ceaușescu, dezvăluiri explozive despre fostul lider: de ce nu dorea rocada cu Nicu Ceaușescu?

Publicat:

Secretarul lui Ceaușescu, dezvaluiri explozive despre fostul lider: de ce nu dorea rocada cu Nicu Ceaușescu?, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, a vorbit despre cum a ajuns sa fie secretarul personal al lui Ceausescu.

"A fost o surpriza opțiunea de a ma aduce ca secretar personal și nici nu am prea ințeles la inceput despre ce este vorba, pentru ca o astfel de funcție nu mai fusese inainte și nu se practica in țarile socialiste", a spus el, la postul Antena 3 CNN.

Cum era, de fapt, Nicolae Ceaușescu?

Intrebat cum l-ar descrie pe , Constantin…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri explozive: Inregistrare uluitoare care arunca in aer gașca generalilor

23:35, 02.05.2024 - O inregistrare cutremuratoare, publicata in cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, dezvaluie o discuție tensionata intre doi protagoniști cheie, Tocaci și Hideg, care arunca in aer gașca generalilor. Inregistrarea dezvaluie un schimb aprins de replici intre cei doi, Tocaci…

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Ilie Nastase, dezvaluiri din intimitate. Vrea sa devina tata la 77 de ani: „Sa vedem ce facem, cum facem” VIDEO

11:46, 10.04.2024 - Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit in cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat de Mihai Morar, despre relația cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar a și dezvaluit ca-și dorește sa devina din nou tata.

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Mircea Geoana ar putea sa iși incheie mandatul la NATO inainte de 1 octombrie. Alegerile prezidențiale sunt in septembrie

08:40, 28.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat marți, 27 septembrie, la Antena 3, ca atat timp cat va fi in functie nu va anunta o eventuala candidatura la președinția Romaniei, dar a menționat ca nu va pleca impreuna cu secretarul general Jens Stoltenberg la 1 octombrie, ci o poate face…

Mircea Geoana: Alegerile prezidențiale vor fi la limita razboiului cognitiv / Daca voi candida, voi candida independent

23:00, 27.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat intr-un interviu difuzat marți seara de Antena 3 ca iși dorește sa candideze independent la alegerile prezidențiale din toamna. Acesta a explicat ca urmeaza o perioada in care „se reimpart carțile” la nivel mondial. Alegerile prezidențiale…

Ce dezvaluiri neașteptate a facut Dani Oțil din culisele Power Couple Romania: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

14:16, 12.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple Romania de la Antena 1. Acesta a facut dezvaluiri mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la show impreuna cu soția lui. Iata ce a declarat!


Ce parere ai despre aceasta stire?