Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebaidin și Ada, momente împreună. Cum decurge relația dintre cei doi: "Mă gândesc la ceea ce a făcut..." / VIDEO

Publicat:

In ediția de astazi de la Mireasa, Sebaidin și Ada au petrecut timp prețios impreuna. Cei doi concurenți progreseaza rapid intr-o posibila relație de cuplu, insa, unul dintre ei se simte puțin confuz. Blondina iși dorește sa aiba o relație cu Sebaidin, insa, el nu este prea sigur de o posibila alegere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Iuliei Albu, dupa ce Mihai Albu a anunțat ca a fost diagnosticat cu cancer: „Speram ca aceasta boala cumplita sa fie invinsa din prima batalie”

10:25, 10.05.2024 - Iulia Albu i-a transmis un mesaj public emoționant lui Mihai, fostul ei soț, dupa ce a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer. Designerul de pantofi a fost operat recent la un spital privat din București.Joi, 9 mai, Mihai Albu anunța pe rețelele de socializare ca a fost diagnosticat cu cancer de…

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?