Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se schimbă tot ce știai despre coronavirus. Epidemia ar fi început în luna septembrie, dar nu la Wuhan

Publicat:

Epidemia noului coronavirus ar fi inceput inca de la mijlocul lui septembrie, iar Wuhanul ar putea sa nu fie locul in care a aparut, sustine un cercetator care examineaza originea bolii, relateaza Newsweek.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| SUA schimba jocul in Orientul Mijlociu: construcția care da o lovitura la temelie strategiei Israelului

08:05, 02.05.2024 - Constructia de catre armata SUA a portului artificial temporar destinat sa aduca mai mult ajutor umanitar in Fasia Gaza este finalizata la mai mult de jumatate, a anuntat miercuri Departamentul american al Apararii, potrivit AFP, informeaza News.ro.

Vremea se schimba radical: Cand incepe sa se incalzeasca / Prognoza meteo pentru luna mai

11:05, 26.04.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei, pana la sfarșitul lunii mai, cu excepția sapatamanii 6 - 13 mai, cand vor fi normale pentru aceasta etapa, se arata in prognoza pe urmatoarele patru saptamani.

De ce ajutorul SUA nu va schimba soarta Ucrainei

15:25, 22.04.2024 - Ajutorul american de 61 de miliarde de dolari ofera Kievului un ragaz, dar este puțin probabil ca aceasta suma sa schimbe situația pe campul de lupta de una singura. Multe vor depinde de rapiditatea cu care asistența americana poate ajunge in prima linie. In timp ce pachetul a fost blocat timp de șase…

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

Se schimba vremea! ANM: „Dupa zilele cu 29 de grade Celsius se va raci accentuat". Ce zile vor avea grade mai puține

14:15, 09.04.2024 - Dupa 15-16 aprilie, in Romania se va simți o racire a temperaturilor. Dupa o perioada in care maximele au atins 29-30 de grade, vom avea cateva zile de aprilie cu valori in jurul temperaturii de 15 grade, potrivit estimarii realizate de meteorologi.

Umilita de mai multe ori de Ucraina pe mare, Rusia anunța ca-și schimba și comandantul flotei de la Marea Neagra

18:31, 02.04.2024 - Rusia a numit un nou comandant pentru a conduce flota sa din Marea Neagra, Serghei Pinciuk, a anuntat, marti, ministerul rus al apararii, in timp ce Ucraina a inregistrat o serie de succese in zona, in ciuda avantajului numeric al armatei invadatoare.

Se schimba ora in Romania, sambata, 30 martie 2024. Cum trebuie sa dai ceasul, dormi mai mult sau mai putin?

19:20, 30.03.2024 - In noaptea de sambata spre duminica, 30 spre 31 martie 2024, Romania trece la ora de vara. Ceasurile se vor da inainte cu o ora, iar ora 3:00 devine ora 4:00. Astfel, ultima zi de duminica din luna martie va fi cea mai scurta zi din acest an, va avea doar 23 de ore. Romania […] The post Se schimba ora…

Știai ca exista o carte de colorat cu orașele din Transilvania? Printre acestea se numara și Turda!

21:20, 20.02.2024 - Știai ca exista o carte de colorat cu orașele din Transilvania? Ba chiar mai mult, printre acestea se numara atat Turda, cat și Campia Turzii. In aceasta carte de colorat veți gasi unele dintre cele mai importante cladiri ale orașelor din Transilvania, iar aceasta poate fi o modalitate de a va petrece…


Ce parere ai despre aceasta stire?