Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se reia traficul maritim între Spania și Maroc. Cele două țări s-au împăcat

Publicat:

Marocul isi va redeschide marti legaturile maritime pentru pasageri cu Spania, in urma normalizarii relatiilor dintre cele doua tari, a anuntat luni seara Ministerul Transporturilor de la Rabat, noteaza AFP. „Companiile de transport maritim isi vor relua treptat serviciile de pasageri intre porturile marocane Tanger Med si Tanger-oras si porturile spaniole Algeciras si Tarifa”, a precizat ministerul intr-un comunicat. Situat pe coasta de nord a Marocului, pe stramtoarea Gibraltar, la doar 14 km de coasta spaniola, Tanger este unul dintre cele mai mari porturi la , alaturi de Marsilia

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Praful saharian lovește din nou Europa! Calitatea aerului, puternic afectata. Cand ajunge in Romania

15:11, 11.04.2024 - Un nor de praf din Sahara, foarte dens, ajunge in Europa zilele acestea. Specialiștii trag un semnal de alarma. Vor fi depașite limitele maxime privind calitatea aerului Circulația aerului nu favorizeaza patrunderea masei de aer cu praf saharian deasupra Romaniei, a anunțat marți Administrația Naționala…

Praful saharian revine in forța in Europa: zonele afectate și avertismentul specialiștilor

15:21, 08.04.2024 - Enervantul praf saharian revine in forța in Europa: zonele afectateUn nor de praf din Sahara „excepțional de dens” ajunge in Europa, relateaza Mediafax. Avertismentul vine de la Serviciul Copernicus de Monitorizare a Atmosferei (CAMS) al Uniunii Europene. Norul va reduce vizibilitatea și va acoperi…

'Amanați saruturile!' - avertizeaza Parintelui Calinic dupa ce praful saharian a ajuns in Romania. 'Ca prin minune, am supraviețuit, din mila Domnului'

13:20, 03.04.2024 - „Amanați saruturile!”, este indemnul Parintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, dupa ce praful saharian a ajuns in Romania. El face o serie de recomandari dupa o experiența in Africa unde a trebuit sa suporte „atmosfera sufocanta, de iad, a prafului saharian”. „Ca prin minune, am supraviețuit, din mila…

Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru președinția Comisiei Europene

09:20, 01.03.2024 - Marcel Ciolacu se afla la Roma, unde va lua parte la Congresul Partidului Socialistilor Europeni (PES) in contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024. Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o serie de intrevederi la nivel inalt cu presedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, cancelarul…

Romania și Marocul semneaza un acord de cooperare militara și tehnica

17:50, 29.02.2024 - Marocul și Romania au semnat un acord de cooperare militara și tehnica, ce acopera antrenamente și exerciții, industria de aparare, suport tehnic și schimb de expertiza, potrivit Rador Radio Romania. Acordul a fost parafat marți, la Rabat, de ministrul delegat pentru administrarea Apararii naționale,…

Romania cumpara obuziere de 751 de milioane de dolari din Coreea de Sud

10:31, 29.02.2024 - Romania continua sa se inarmeze! O companie sud-coreeana a facut public faptul ca urmeaza sa incheie un contract de export de arme cu Romania. Așadar, s-a aflat ca Romania urmeaza sa incheie un contract imens cu o companie sud-coreeana care produce arme . Mai exact, guvernul de la București ar urma…

Se scumpesc biletele de avion, din vara. Avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene

11:25, 26.02.2024 - Biletele de avion s-ar putea scumpi considerabil din aceasta vara din cauza capacitații limitate a industriei. Avertismentul aparține directorului general Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa ca numar de pasageri. Michael O’Leary este de parere ca din cauza situației dificile care limiteaza…

Florin Barbu, Agricultura: 5-6% din terenul agricol din Romania este nelucrat

22:56, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca in Romania, foarte puțin teren agricol este nelucrat, doar undeva la 5- 6%, restul este cultivat, pentru ca fermierii primesc subvenție. Florin Barbu susține ca, saptamana viitoare, Comisia Europeana ar urma sa ia o decizie cu privire la cele doua derogari…


Ce parere ai despre aceasta stire?