Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se prevede că iulie va fi cea mai fierbinte lună din istorie

Publicat:

Iulie 2023 ar putea intra in istorie drept cea mai fierbinte luna din ultimele „sute, daca nu mii de ani”, la nivel mondial. De aceasta parere este climatologul-sef al NASA, transmite realitatea.md Doua instrumente ale si Universitatii din Maine, din SUA, indica faptul ca luna iulie a doborit deja mai multe recorduri de caldura. Climatologul-sef al NASA, , a dec

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

In memoriam Florian Anastasiu, arheologul prezent in judetul Constanta, participant la sapaturile de la Histria si Capidava

17:10, 08.04.2024 - In timpul studentiei, a facut cunostinta cu esenta meseriei de arheolog pe pamantul Dobrogei, la Histria, unde a participat la sapaturi. Mai tarziu, in calitate de muzeograf ndash; arheolog a fost prezent la sapaturile de la Capidava Nascut in Oltenia, la Craiova, in ziua de 4 martie 1929, Florian Anastasiu…

“Votul este singura noastra arma”: Liceenii au vorbit despre importanța alegerilor din super anul electoral 2024, la concursul “Puterea Cuvintelor”, de la Universitatea Ovidius din Constanța/ Concursul, organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politi

08:10, 27.03.2024 - “Votul este singura noastra arma”, este concluzia discursului caștigator al concursului de discursuri pentru liceeni “Puterea Cuvintelor”. 15 elevi au participat, luni, la concursul organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universitații “Ovidius” din Constanța, unde au discutat…

“Votul este singura noastra arma”: Liceeni din cinci județe au vorbit despre importanța alegerilor in cadrul competiției “Puterea Cuvintelor”, la Universitatea Ovidius din Constanța

21:10, 26.03.2024 - “Votul este singura noastra arma”, este concluzia discursului caștigator al concursului de discursuri pentru liceeni “Puterea Cuvintelor”. 15 elevi au participat, luni, la concursul organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universitații “Ovidius” din Constanța, unde au discutat…

EMA face istorie: 12 medicamente noi aprobate intr-o singura ședința!

09:41, 23.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

S-a stins din viața Daniel Barbu, fost ministru al Culturii

11:15, 18.03.2024 - Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, a murit la varsta de 67 de ani, informeaza dcnews.ro Decesul a fost provocat de o forma de cancer de care Daniel Barbu suferea de mai mult timp.  Daniel Barbu a absolvit Liceul Nicolae Balcescu din București (in prezent Colegiul Național Sfantul Sava) in 1976.…

Constantin Cheramidoglu lanseaza volumul Arhive dobrogene la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta

11:55, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, de la ora 16:00, Constantin Cheramidoglu isi va lansa volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial va fi sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul va fi prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul…

In ciuda protestelor, UE prelungește scutirea de taxe vamale pentru importurile agricole din Ucraina / Textul prevede și o 'frana de urgența'

10:40, 22.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene (UE) au aprobat o prelungire - incepand din iunie - a scutirii de taxe vamale a importurilor agricole din Ucraina, insotita de ”mecanisme de salvgardare” consolidate in vederea unei limitari a impactului acestora, aflat in centrul unor manifestatii recente ale agricultorilor…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?