Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se iubește în secret cu un coleg de breaslă! Ce spune Alina Eremia despre o posibilă relaţie cu EL!

Publicat:

a fost invitata, sâmbata, la emisiunea "", de la . Artista a vorbit despre o posibila relatie cu .

"De cinci ani se spune ca sunt cu Dorian, dar nu este adevarat. Apoi am dat-o în gluma ca suntem, dar nu am fost niciodata împreuna. Dorian e un barbat care arata foarte bine, dar am ramas numai prieteni. Noi nu am rupt legatura. Nu a fost o atractie pentru ca s-ar fi concretizat într-o relatie. Daca era sa fie ceva, atunci se întâmpla", a declarat .

Vezi declarațiile…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Roxana Condurache, stricta cu barbații! Ce spune fiul influenceriței despre o posibila relație a mamei sale / VIDEO

22:45, 08.04.2024 - Roxana Condurache, destainuri despre cat este de stricta cu barbații. Ce iși dorește influencerița de la un viitor partener, ce spune fiul acesteia despre o posibila relație a mamei sale, dar și care este prioritatea șatenei.

Star Matinal. Cum s-au cunoscut Cucu de la Noaptea Tarziu și iubita lui, Rebeca. Cei doi au implinit 9 luni de relație: „Merge foarte bine...” / VIDEO

11:51, 27.03.2024 - Cucu de la Noaptea Tarziu și Rebeca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi indragostiți au implinit 9 luni de relație. Iata cum s-aucunoscut artistul și iubita lui, dar și ce declarații a facut elin exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

A murit George Nicolescu, cantarețul nevazator, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:45, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut nevazator și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.

A murit George Nicolescu, cantarețul orb, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:15, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut orb și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?