Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se dau lupte grele pe frontul din estul Ucrainei. "Aproape că am fost ucis. Îmi amintesc doar că m-am ridicat, eram viu, dar o mână îmi atârna, iar un picior era plin de sânge. Mi-a fost tare rău, dar am reuşit să îmi revin"

Publicat:

Se duc lupte grele pe frontul din estul Ucrainei, unde fortele rusesti incearca sa blocheze contraofensiva ucraineana. Rusia ar incerca sa incercuiasca un oras strategic din regiunea Harkov.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost combatant ucrainean, arestat pentru colaborare cu Rusia in scopul facilitarii bombardamentelor ruse in Harkov

13:45, 25.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat arestarea unui veteran al armatei acuzat de colaborare cu Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) pentru ca a facilitat bombardamente in regiunea de frontiera Harkov, tinta privilegiata a loviturilor Moscovei.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.

Ucrainenii se tem ca Rusia folosește un nou tip de arma in Ucraina. „E ceva intre bomba ghidata și racheta”

17:01, 28.03.2024 - Este posibil ca Rusia sa fi utilizat un nou tip de bomba cu sistem de ghidare in atacurile aeriene asupra orasului Harkov, din nord-estul Ucrainei, care au ucis cel putin o persoana miercuri, au declarat oficialii locali, citati joi de Reuters, informeaza Agerpres.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Rușii sunt in ofensiva: Lupte grele pentru un oraș strategic din estul Ucrainei

22:46, 27.02.2024 - "Lupte violente" se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar, oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa "incearca activ sa avanseze", a indicat marti armata ucraineana, relateaza AFP,  potrivit Agerpres. O eventuala cucerire a acestei localitati, parasita aproape in intregime,…

(VIDEO) Asasinarea pilotului rus Maxim Kuzminov in Spania

21:35, 19.02.2024 - Maxim Kuzminov, pilotul rus care a dezertat in luna august 2023 pentru a se preda armatei ucrainene cu elicopterul pe care-l pilota, a fost gasit mort in Spania. Moartea pilotului a fost confirmata publicatiei Kiev Post de un reprezentant al serviciului militar de informatii ucrainean (GUR), in timp…

Ucraina acuza Rusia ca a executat prin impușcare doi prizonieri de razboi, in estul țarii

18:25, 18.02.2024 - Armata ucraineana a acuzat duminica Rusia ca a executat prin impuscare doi prizonieri de razboi ucraineni in estul Ucrainei, informeaza duminica AFP. Duminica dimineata, „rusii si-au aratat inca o data atitudinea fata de dreptul umanitar international, executand prin impuscare doi prizonieri”.

Lupte intense in estul Ucrainei: Kievul cere ajutor și permisiunea de a folosi arme occidentale impotriva unor ținte din teritoriul Rusiei

12:40, 29.01.2024 - Rusia desfasoara operatiuni ofensive de-a lungul unei mari parti a liniei frontului, in timp ce armata ucraineana incearca sa-si mentina pozitiile si se confrunta cu o criza de munitii.


Ce parere ai despre aceasta stire?