Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scumpiri mari la electricitate de anul viitor

Publicat:

Consumatorii casnici ar putea plati facturi mai mari cu 7-13-, incepand din ianuarie 2018. Aceasta, dupa ce pe site-ul bursei pentru energie au fost postate rezultatele la licitatiile pentru energia vanduta pentru populatie. Este vorba despre plaforma bursiera PCSU ( pentru ). De pe aceasta platforma bursiera, consumatorii casnici vor primi de anul viitor in totalitate energia electrica. In acest moment 90- din energie este pr (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Energie solara: o soluție viabila pentru viitorul planetei noastre

15:50, 13.05.2024 - Energia solara ofera o soluție durabila pentru viitorul planetei noastre. Aceasta reduce emisiile de carbon și dependența de combustibilii fosili finiți. Tehnologiile solare precum panourile și sistemele de concentrare sunt eficiente și versatile. Pana in 2050, energia solara ar putea acoperi pana la…

Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana. O noua confirmare de la Eurostat

23:56, 29.04.2024 - Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a anului 2023 al treilea cel mai mic preț platit de populație pentru gaze naturale și al…

ANRE se spala pe maini. Plangerile populației, ingropate la furnizorii de energie și gaze

17:41, 16.04.2024 - Plangerile consumatorilor casnici, dar și non-casnici, fața de abuzurile furnizorilor de energie și gaze se vor face catre ”abuzatori”, se arata intr-un proiect de ordin al ANRE. Depunerea sesizarii la ANRE va mai fi posibila doar cu dovada raspunsului primit de la furnizori, fara sa se instituie vreun…

#ConstantaEsteBine:Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 8. 16 aprilie 2024. Energia de luna in crestere se simte din ce in ce mai intens

13:45, 16.04.2024 - Valul 4 de energie ndash; partea a doua ndash; ziua 8Energia de luna in crestere se simte din ce in ce mai intens.Ieri am fost chemata la un domiciliu la niste cunoscuti, o pereche varstnica de aproape 80 de ani amandoi.Batranetea este un proces de uscare, acidoza si degradare a tesuturilor. Functie…

PLAFONARE ENERGIE Actualizarea schemei de sprijin pentru consumatorii de energie, aprobata

18:50, 29.03.2024 - Guvernul a adoptat joi Ordonanta pentru modificarea si completarea OUG 27/2022 prin care elimina taxa pe soare pentru prosumatori si actualizeaza schema de sprijin pentru... The post PLAFONARE ENERGIE Actualizarea schemei de sprijin pentru consumatorii de energie, aprobata first appeared on Informatia…

ENERGIE VERDE IN UE Cu cat a contribuit energia regenerabila la creșterea producției de energie electrica?

08:35, 22.03.2024 - Energia regenerabila va substitui gazele naturale in urmatorii ani, mai ales pentru a acoperi cererea suplimentara care se preconiza ca va fi folosita pentru... The post ENERGIE VERDE IN UE Cu cat a contribuit energia regenerabila la creșterea producției de energie electrica? first appeared on Informatia…

#ConstantaEsteBine: Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 6. 16 martie 2024. Luna in crestere incepe sa-si simta din ce in ce mai intens energia

09:40, 16.03.2024 - Valul 3 de energie partea a doua ziua 616 martie 2024Luna in crestere incepe sa si simta din ce in ce mai intens energia. Ne indreptam catre Echinoctiul de primavara, care se apropie rapid.Ziua egala cu noaptea, lumina egala cu intunericul, binele egal cu raul. Natura duala a lumii este astazi mai evidenta…

Schema de 3 miliarde de euro pentru energia regenerabila / Razvan Nicolescu, expert in energie: Suntem pe cale sa repetam o mare greșeala

14:11, 12.03.2024 - Cele 3 miliarde euro, cat reprezinta schema de finanțare a contractelor de diferența pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene, pot fi folosite mult mai bine, in interesul Romaniei și al Europei, depașind angajamentul asumat de 5000 MWh, capacitate instalata, considera Razvan Nicolescu, expert…


Ce parere ai despre aceasta stire?