Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scottish Ballet a anunţat că renunţă la parteneriatul cu gigantul British Petroleum

Publicat:

a anuntat, miercuri, ca si din Londra cu o zi inainte, ca a pus capat parteneriatului cu (BP), afirmand ca activitatile gigantului petrolier nu corespund cu obiectivele de neutralitate de carbon, scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Operația care combina chirurgia cancerului și cezariana

23:21, 30.04.2024 - Chirurgii din Londra testeaza, in premiera, operațiile doi in unu, in care pacientele care au nascut prin cezariana au fost supuse și unei intervenții chirurgicale pentru a le reduce riscul de cancer ovarian.

Tanar din Marea Britanie, inculpat pentru activitati ostile statului, dupa ce ar fi fost recrutat de Rusia. Ar avea legaturi cu Wagner

17:00, 26.04.2024 - Un tanar britanic a fost pus sub acuzare pentru presupuse activitati ostile statului, menite sa avantajeze Rusia, inclusiv prin presupusa recrutare a altor persoane care sa dea foc unei proprietati comerciale din Londra legate de Ucraina, transmite Reuters. Dylan Earl, in varsta de 20 de ani, a comparut…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Anglia: Fost fotbalist de la Farul Constanta joaca la Draco FC 2022, prima formatie romaneasca din orasul Chelmsford. Duminica, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:05, 18.04.2024 - Draco FC 2022 a fost infiintata la finele anului 2022 de Cristian Mancoviceanu, care este si antrenor principal. Un fost fotbalist de la Farul Constanta, Claudiu Popa, este stabilit de mai multi ani in Anglia, iar in timpul liber joaca la Draco FC 2022, prima echipa romaneasca din orasul Chelmsford,…

Printul William surprinde iar (foto)

16:21, 12.04.2024 - Ce face Printul William in timp ce Kate se trateaza de cancer? Printul William si fiul sau cel mare, George, au fost fotografiati joi seara in tribunele stadionului din Birmingham, la meciul de fotbal dintre echipele Aston Villa si Lille, in cadrul primei lor aparitii publice dupa anuntul facut la sfarsitul…

Codexul Crosby-Schoyen, din secolul 3 dupa Hristos, scos la vanzare: Cat costa cartea cu prima epistola a lui Petru

07:05, 08.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .

CULTURA BRITANICA In ciuda numeroaselor probleme, British Museum are un nou director

10:41, 30.03.2024 - Nicholas Cullinan, actualul director al National Portrait Gallery din Londra, a fost desemnat in funcția de director al British Museum, a anunțat  instituția britanica. The post CULTURA BRITANICA In ciuda numeroaselor probleme, British Museum are un nou director first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?