Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sclavele sexuale ale ISIS au dezvăluit ororile prin care trec (VIDEO)

Publicat:

In ciuda faptului ca sunt adeptii aceleasi religii, abuzurile impotriva femeilor Yazidi continua sa creasca. Potrivit unui raport al , victimele acestor abuzuri sexuale au dezvaluit ca au fost violate in fiecare zi, timp de o luna, in fata copiilor lor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

Concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvaluit tot: „Tantarului i se face pofta”

23:11, 22.02.2024 - O discuție in padure, departe de urechile celorlalți, a scos la iveala un secret: cine este concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, dupa tot ce a vazut in jungla din Republica Dominicana, a dezvaluit tot. O dezvaluire neașteptata Jador…


Ce parere ai despre aceasta stire?