Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbări majore la vârful TVR și Radio România aprobate în Senat

Publicat:

Comisia de cultura a Senatului a dat miercuri, 24 mai, un raport favorabil proiectului legislativ care aduce schimbari fundamentale in organizarea si functionarea de Radiodifuziune si de Televiziune.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Banca Naționala se pregatesc schimbari majore: Cine iese și cine intra in noul Consiliu de Administrație (Surse)

09:16, 29.05.2024 - In perioada actuala, Parlamentul lucreaza foarte puțin, din cauza alegerilor locale și europarlamentare. Dupa 9 iunie, este posibila o ședința de plen reunit a Senatului și Camerei Deputaților in care sa fie aleasa noua conducere a Bancii Naționale a Romaniei.

In Uniunea Europeana se pregatește 'Operațiunea deconectarea': va produce schimbari majore in Europa

11:50, 01.05.2024 - Comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale Nicolas Schmit a asigurat in ajunul zilei de 1 Mai ca telemunca si deconectarea trebuie sa fie "urmatoarele piese ale puzzle-ului" muncii in UE, in timp ce a trecut in revista principalele repere atinse de actualul executiv comunitar in materie…

Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane?

11:10, 19.04.2024 - Continue reading Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane? at Info real.

Schimbari majore la WhatsaApp: Ce vor putea face utilizatorii

16:30, 17.04.2024 - Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, in curand, filtre pentru a separa si localiza mai rapid mesajele.WhatsApp anunta introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapida a mesajelor, o functionalitate care seamana cu ceea ce exista de foare multi ani in Gmail.

Schimbari majore la WhatsApp! Categoria de varsta pentru utilizarea aplicației, modificata

14:15, 13.04.2024 - Gigantul social media a redus varsta minima necesara pentru a utiliza WhatsApp in Europa de la 16 ani la 13 ani, ceea ce a starnit critici din partea aparatorilor drepturilor copiilor, scrie CNN. Noul regulament privind varsta a intrat in vigoare joi, 11 aprilie 2024, in Uniunea Europeana. Noua varsta…

Noi masuri pentru asigurarea securitații alimentare a țarii, aprobate

11:50, 26.03.2024 - Importul griului, porumbului și a semințelor de floarea-soarelui in Republica Moldova va fi, in continuare, permis in baza unei licențe, eliberate de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Comisia pentru Situații Excepționale a decis prelungirea masurii pe un termen de 3 luni, in vederea…

Schimbari majore pentru șoferi! Cei prinși fara RCA vor plati amenzi de 10.000 de lei

10:35, 25.03.2024 - Legea RCA va primi azi, 25 martie, votul final in plenul Senatului.Proiectul de lege vine cu mai multe schimbari pentru șoferi, cea mai mare fiind majorarea amenzilor, de 5 ori. Cei prinși fara RCA vor fi amendați 10.000 de lei fața de 2.000 cat este in prezent.Mai mult, polița de o luna, dispare. Șoferii…

Jurnaliștii de la Radio Romania intra in greva, reclamand „salariile mizerabile”

09:00, 20.03.2024 - In aceasta saptamana a inceput o serie de pichetari, care se vor desfașura timp de o luna, marțea și joia, in fața sediului central al Societații Romane de Radiodifuziune, de la ora 11.00.


Ce parere ai despre aceasta stire?