Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbări majore la vârful TVR și Radio România aprobate în Senat

Publicat:

Comisia de cultura a Senatului a dat miercuri, 24 mai, un raport favorabil proiectului legislativ care aduce schimbari fundamentale in organizarea si functionarea de Radiodifuziune si de Televiziune.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Banca Naționala se pregatesc schimbari majore: Cine iese și cine intra in noul Consiliu de Administrație (Surse)

09:16, 29.05.2024 - In perioada actuala, Parlamentul lucreaza foarte puțin, din cauza alegerilor locale și europarlamentare. Dupa 9 iunie, este posibila o ședința de plen reunit a Senatului și Camerei Deputaților in care sa fie aleasa noua conducere a Bancii Naționale a Romaniei.

Radiografia candidaților la primariile de sector din București: Schimbari majore fața de alegerile din 2020 (Analiza)

13:40, 14.05.2024 - La alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru Primaria București și cele șase primarii de sector, se confrunta un total de 56 de candidați, fie ca independenți, fie susținuți de partide sau alianțe electorale.

Colegiul Medicilor a prezentat concluziile privind ancheta deceselor de la Spitalul Pantelimon

13:00, 01.05.2024 - Reprezentantii Colegiul Medicilor din Bucuresti au prezentat, miercuri, rezultatul anchetei de la Spitalul Pantelimon din Capitala. Ei au precizat ca in toate cele 17 cazuri de deces nu a existat niciun fel de suspiciune ca a existat vreo abatere de la protocoale sau ca cineva ar fi facut un act deliberat…

Senat/Comisii: Minoritatile nationale, reprezentate in Colegiul CNSAS - raport de admitere

15:00, 22.04.2024 - Comisia juridica a Senatului a acordat, luni, raport de admitere propunerii legislative prin care minoritatile nationale vor fi reprezentate in Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNAS).

Germania se pregatește de un mare razboi: schimbari majore in armata

20:00, 08.04.2024 - Germania iși reorganizeaza armata și o doteaza cu o comanda operaționala unificata. Forța specializata in razboi electronic, operațiuni cibernetice, recunoaștere și protecția infrastructurilor electronice va intra in structura militara.

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Schimbari majore pentru șoferi! Cei prinși fara RCA vor plati amenzi de 10.000 de lei

10:35, 25.03.2024 - Legea RCA va primi azi, 25 martie, votul final in plenul Senatului.Proiectul de lege vine cu mai multe schimbari pentru șoferi, cea mai mare fiind majorarea amenzilor, de 5 ori. Cei prinși fara RCA vor fi amendați 10.000 de lei fața de 2.000 cat este in prezent.Mai mult, polița de o luna, dispare. Șoferii…

Jurnaliștii de la Radio Romania intra in greva, reclamand „salariile mizerabile”

09:00, 20.03.2024 - In aceasta saptamana a inceput o serie de pichetari, care se vor desfașura timp de o luna, marțea și joia, in fața sediului central al Societații Romane de Radiodifuziune, de la ora 11.00.


Ce parere ai despre aceasta stire?