Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCHIMBĂRI LEGISLATIVE Germania aprobă legalizarea parțială a canabisului din 1 aprilie

Publicat:
SCHIMBĂRI LEGISLATIVE Germania aprobă legalizarea parțială a canabisului din 1 aprilie

Deși proiectul nu necesita o aprobare oficiala din partea Bundesrat, aceasta camera ar fi putut solicita o comisie de mediere și astfel sa intarzie procesul legislativ The post SCHIMBARI LEGISLATIVE Germania aproba legalizarea parțiala a canabisului din 1 aprilie first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor

09:00, 17.04.2024 - Legea, care are ca scop clarificarea și actualizarea reglementarilor in domeniul transportului rutier, va merge acum la promulgare. The post MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor first appeared on Informatia Zilei .

Parlamentul german, unda verde pentru legalizarea partiala a canabisului

14:45, 22.03.2024 - Parlamentul german a dat vineri unda verde pentru legalizarea partiala a canabisului pentru uz personal incepand de la 1 aprilie, transmite dpa. Camera legislativa superioara, Bundesrat, a decis sa lase sa treaca proiectul in sedinta de vineri, dupa ce aceasta fusese aprobat de Bundestag luna trecuta.…

MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari majore la voucherele de vacanța din 2024! Afla detaliile aici!

12:15, 17.03.2024 - Incepand cu 2024, voucherele de vacanța vor fi disponibile in format electronic și fizic pentru bugetari, extinzandu-se și catre angajații din sectorul privat, marcand o schimbare semnificativa in modul de acordare a acestui beneficiu." The post MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari majore la voucherele…

CARIERA SPORTIVA Decizia lui Bebeto: Iși urmeaza visul parasind Romania

15:00, 26.02.2024 - La doar 15 ani, dornic sa atinga excelența in cariera sa sportiva, Bebeto se pregatește sa se mute in Germania pentru a avea oportunitați mai bune de antrenament și dezvoltare The post CARIERA SPORTIVA Decizia lui Bebeto: Iși urmeaza visul parasind Romania first appeared on Informatia Zilei .

Sprijin pentru legalizarea parțiala a canabisului in Germania

18:35, 25.02.2024 - Ministrul german al sanatatii, Karl Lauterbach, a solicitat sprijin pentru legalizarea partiala a canabisului in Germania, inaintea votului in parlament al acestei legi, transmite vineri DPA.

Germania, napadita de pacanele ilegale. Mafia a inflorit dupa limitarile legislative

14:00, 22.02.2024 - Aproximativ o treime din aparatele de jocuri din Germania sunt ilegale. Cifra a fost dezvaluie de DAW, o asociație care reunește operatorii de jocuri de noroc, intr-o informare facuta catre presa naționala.

Legalizarea canabisului in scop recreativ va intra in vigoare in Germania de la 1 aprilie

21:20, 02.02.2024 - Legalizarea canabisului in scop recreativ in Germania, subiect de disensiuni in cadrul guvernului tripartit condus de Olaf Scholz, va intra in vigoare la 1 aprilie, au anuntat vineri deputati din coalitia de guvernare, relateaza AFP si dpa.

Germania legalizeaza canabisul in scop recreativ. Cand intra in vigoare legea guvernului condus de Scholz

20:45, 02.02.2024 - Legalizarea canabisului in scop recreativ a fost un subiect care a creat disensiuni in Germania. Textul adoptat in august 2023 de consiliul de miniștri a fost lung discutat in Bundestag. Deputații au aprobat pana la urma proiectul emblematic al guvernului lui Olaf Scholz, cu care spera sa combata piața…


Ce parere ai despre aceasta stire?