Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene mai incendiare ca în filme la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii s-au încins şi au devenit mai intimi ca oricând

Publicat:

Concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu" au sarbatorit Dragobetele asa cum se cuvine! i-a provocat la o proba care i-a încins teribil pe tinerii din competitie.

Au iesit scântei în editia de ieri de la "Mireasa pentru fiul meu"! Concurentii au fost supusi la o proba în care cuplurile trebuiau sa se sarute, imitând anumite scene din filmele celebre. Concurentii au acceptat provocarea si s-au sarutat pasional în vazul tuturor celor din casa.

Elly si Cristian

Laurica si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristian și Antonia s-au reintalnit in a doua zi de Paște: „Am venit mult mai ințeleapta”. Iși dorește sa ramana pana la finalul competiției

20:35, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata in urma cu mai bine de o saptamana de la Mireasa, dar astazi ea și Cristian s-au reintalnit. Concurentul a cerut ca iubita lui sa revina in competiție, iar concurenta spune ca este pregatita sa se intoarca, de aceasta data mult mai ințeleapta.

Reality show-ul matrimonial Mireasa, editie speciala de Paste. Maria Carneci petrece a doua zi de Paste in casa Mireasa

14:51, 02.05.2024 - De Sarbatoare, echipa Mireasa le-a pregatit telespectatorilor o editie speciala a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurentii aflati in cursa pentru marele premiu in valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregatiri pentru sarbatorile pascale, pe care le vor petrece impreuna in casa.…

Richard Abou Zaki s-a urcat pe mese dupa ce a caștigat o proba la „Chefi la cuțite”. Orlando Zaharia a fost trist, el a pierdut un concurent

13:35, 01.05.2024 - Proba cu numarul cinci de la „Chefi la cuțite” a fost caștigata aseara de echipa lui Richard Abou Zaki. Este a treia victorie obținuta de tabara juratului in confruntarile sezonului 13, venita, de data aceasta, dupa jurizarea facuta de actorii din serialul „Bravo, tata!”. Numarul 13 a inspirat din nou…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns in bootcamp. Care a fost prima proba anunțata de Irina Fodor: „M-am blocat” / VIDEO

00:35, 17.04.2024 - Concurenții de la Chefi la cuțite au ajuns in bootcamp și au primit prima proba. Irina Fodor i-a anunțat ca vor gati și a inceput tensiunea in bucatarie. Aceștia trebuie sa se gandeasca la farfurii ideale cu care sa-i surprinda pe jurați, pentru a merge mai departe in competiție.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?