Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene INTIME între un MECANIC de LOCOMOTIVĂ din România şi o femeie, în faţa a 200 de oameni VIDEO

Publicat:

Mecanicul flirta cu o femeie, in timp ce conducea trenul. MM, pasagerii care au asistat la scena au filmat totul. Ei spun ca tanara s-a descaltai in locomotiva si a inceput sa-i faca masaj barbatului.

Mai mult, in acelasi timp, fumau. Scena a fost filmata in trenul care mergea de la la Cluj-Napoca in cursul zilei de sambata, imaginile fiind ulterior postate pe Youtube. Jurnalistii locali spun ca domnisoara amorezata din locomotiva este inginera de exploatare la CFR.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mecanicul de locomotiva care a evitat tragedia de la Campia Turzii, a fost felicitat de șefi pentru profesionalismul sau!

21:46, 19.04.2024 - Mecanicul de locomotiva care a evitat coliziunea cu o autospeciala de pompieri la Campia Turzii a fost felicitat de șefii sai de la conducerea CFR Calatori pentru profesionalismul de care a dat dovada in fața unui moment critic. Citește și: Tragedie feroviara EVITATA in ultimul moment pe segmentul Campia…

Cartea „Spectacolul inteligenței umane” va fi lansata joi, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”

13:10, 15.04.2024 - Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare va gazdui joi, 18 aprilie, incepand cu ora 17.00, lansarea cartii „Spectacolul inteligenței umane”, autoare Viorica Parja, aparuta la Editura Napoca Star, Cluj-Napoca, 2024, eveniment in parteneriat cu Reprezentanța Maramureș a Uniunii Scriitorilor din…

Cat caștiga un medic in Irlanda vs. Romania. Un cunoscut medic din Cluj și-a publicat fluturașul de salariu

15:30, 20.03.2024 - Medicul Paul Oarga, care a lucrat timp de 3 ani ca medic rezident pe secția ATI și paramedic la SMURD Cluj-Napoca, și care a devenit cunoscut pentru clipurile sale educative de pe Youtube, s-a mutat anul trecut in Irlanda.

Victor Slav, moment savuros pe scena de la „iUmor”. Cum a reacționat Delia cand l-a vazut: „E atat de mișto, incat nu trebuie sa faca și sa spuna nimic!”

15:15, 10.03.2024 - Victor Slav aduce primavara pe scena „iUmor”, duminica, de la 20:00, la Antena 1. Delia Matache a avut o reacție neașteptata cand l-a vazut pe fostul soț al Biancai Dragușanu.Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al patrulea episod din noul sezon „iUmor – Alege comedia” sezonul 16 aduce…

Cum a aparut Florin Salam pe scena dupa recentele probleme cu legea. Mii de oameni l-au aclamat: „Romania imi aparține”

15:05, 20.02.2024 - Florin Salam a cantat in fața unui public de peste 2.500 de oameni și a facut show cu dedicații și dansatoare. La final, manelistul a oferit și cateva declarații inedite despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.

Experiența umilitoare pentru o femeie cu dizabilitați in mai multe instituții publice din Cluj-Napoca: ,,Cand vom avea și noi drepturi minime in Romania?”

13:35, 08.02.2024 - O femeie care are o dizabilitate locomotorie a trait o experiența cu adevarat umilitoare in mai multe instituții publice din Cluj-Napoca. Aceasta s-a plimbat dintr-un loc in altul in cautarea unei toalete accesibile, insa, s-a lovit doar de raspunsuri negative.  Femeia se afla la Comisariatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?