Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene incredibile în centrul Parisului. Mai mulţi copii de etnie romă, fugăriţi de un pensionar

Publicat:

Scenele au fost filmate de un cameraman amator, in apropiere de catedrala si de Luvru. Batranul se afla la un ATM, de unde scoate bani. In jurul sau apar ca din senin patru copii care incearca sa ii ia banii.

Pensionarul nu se lasa insa intimidat si riposteaza, ba chiar ii fugareste pe micii pungasi. Potrivit politiei din Paris, bancomatul respectiv este tinta hotilor cam de 20 de ori pe zi.

Infractorii, majoritatea romani sau bulgari de etnie roma, sunt insa minori si nu pot fi arestati.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) A vrut sa fuga de un echipaj de Poliție, iar altul i-a ieșit in cale: Momentul in care motociclistul beat de la Balți este „capturat”

16:25, 09.04.2024 - Oamenii legii au publicat imagini video cu motociclistul prins de polițiști beat la ghidon, in seara zilei de ieri, 8 aprilie, la Balți. Potrivit acestora, șoferul nu s-a oprit și a incercat sa dea bir cu fugiții, continuandu-și deplasarea.

Craiova: „Ziua Internaționala a Carții pentru Copii”, la Muzeul Carții și Exilului Romanesc

12:40, 29.03.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc celebreaza marți, 2 aprilie, ora 10.00, „Ziua Internaționala a Carții pentru Copii”. Se va organiza evenimentului intitulat „Valențe ale exilului in literatura pentru copii. Incursiuni ludice și culturale”. Evenimentul se deruleaza in parteneriat cu Școala Primara…

(video) Momentul in care o mașina de poliție lovește un ATV, iar șoferul zboara de la ghidon: Ce spun oamenii legii

15:40, 25.03.2024 - O mașina a poliției a fost implicata intr-un accident rutier, la Edineț. Potrivit imaginilor publicate pe rețele, automobilul a lovit un ATV, care a virat prin fața sa pentru a intra intr-o curte. Șoferul de 40 de ani, aflat la ghidon, a fost somat sa se opreasca, dar nu s-a supus cerințelor, spun oamenii…

Crima teribila! Tanara insarcinata de 23 de ani, gasita cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin / FOTO

16:46, 06.03.2024 - O crima teribila a avut loc in Statele Unite ale Americii! O tanara insarcinata, in varsta de 23 de ani, a fost gasita in propria casa cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin.

Calvarul unui batran inșelat de escroci. Cum le-a dat agoniseala de-o viața unor falși reprezentanți Distrigaz

15:51, 24.02.2024 - Peste 180 de mii de lei a pierdut, iar acum iși cauta dreptatea. Pensionarul a povestit in exclusivitate pentru Realitatea PLUS tot calvarul prin care trece.Contantin Eva a venit tocmai din Argeș pentru a ne povesti despre calvarul cumplit pe care il traiește de mai bine de o luna. Niște indivizi s-au…

Copii fugiți din centrul de plansament Lipova, prinși de jandarmii din Timișoara cu droguri asupra lor

17:06, 23.02.2024 - Trei copii instituționalizați, fugiți de la Centrul de Plasament Lipova, dintre care unul avand asupra sa substanțe susceptibile a fi droguri de risc, au fost gasiți de in gara municipiului Arad.

Imagini incredibile la Iasi. Oamenii furioși, gata sa distruga o statuie cu sapte capete VIDEO

13:50, 22.02.2024 - Timp de 30 de zile, in capitala Moldovei se desfasoara evenimentul intitulat „Luna sculptorilor romani”. Astfel, pe strazile Iașiului au aparut o mulțime de lucrari de arta, dar unele dintre ele nu sunt pe placul ieșenilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?