Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene de groază: O mamă se urcă cu piciorul peste fetiţă sa de 6 ani încercând să o ucidă (VIDEO)

Publicat:

O copila de doar sase ani a fost batuta cu salbaticie de propria mama. Femeie s-a urcat cu piciorul peste capul fetitie incercand sa o ucida.Copila a inceput sa planga isteric, iar mama nu a tinut cont de asta si in continuare isi urca picioarele peste corpul acesteia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihice

10:25, 24.04.2024 - Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihiceAu fost scene de groaza in centrul Capitalei! O femeie a fost atacata din senin pe strada de un barbat cu un cuțit in mana. Potrivit primelor date, individul, de 73 de ani, ar avea unele probleme psihice.…

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

Scene de groaza intr-o casa de langa Timișoara. Femeie injughiata in gat, barbat gasit carbonizat

16:31, 08.04.2024 - Dupa primele informații, scandalul de la Moșnița Veche (Timiș) a izbucnit intre un cuplu. Cei doi s-au luat la cearta, iar la un moment dat barbatul a injunghiat-o pe femeie in zona gatului. Apoi a urmat un incendiu.

Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui bloc

10:15, 08.04.2024 - Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui blocPolițiștii bucureșțeni fac cercetari dupa ce o persoana, in varsta de 31 de ani, a cazut de la etajul unui bloc și a murit.

O fetița de patru ani a cazut a doua oara pe geam, in Mioveni! Copila de 4 ani este in coma. Reacția mamei

15:55, 04.04.2024 - O drama cutremuratoare a lovit orașul Mioveni din județul Argeș, in urma careia o fetița de numai patru ani se afla intr-o stare grava. Dupa ce a cazut pentru a doua oara de la etaj, micuța se zbate acum intre viața și moarte.


Ce parere ai despre aceasta stire?