Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase soldați ucraineni, uciși în două incidente separate în estul Ucrainei

Publicat:

Soldați ucraineni Sase militari ucraineni au fost ucisi astazi in doua incidente separate in estul separatist prorus al Ucrainei, unde au loc zilnic ciocniri sporadice, in pofida armistitiului instaurat la mijlocul lunii februarie, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al armatei, .

"Din pacate, sase soldati ucraineni au fost ucisi astazi (duminica - n.r.)", a spus el, precizând ca doi dintre ei si-au pierdut viata în explozia unei mine în apropiere de Sirokin, oras situat la 10 km de portul strategic Mariupol.

Politia

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul-surpriza rus asupra regiunii Harkov a expus nemilos vulnerabilitațile Ucrainei. Riscurile pentru ucraineni

23:25, 11.05.2024 - Orașul Vovceansk din nordul regiunii Harkov, eliberat de sub ocupația rusa in urma cu mai bine de 18 luni, s-a trezit vineri sub foc intens de arterie și bombardamente aeriene. Rusia a gasit o alta modalitate de a suprasolicita linia de aparare deja firava a Ucrainei, relateaza CNN.

16 soldati ucraineni vor fi inmormantati intr-o groapa comuna la Cernauti

05:35, 02.05.2024 - Pentru prima data de la invazia rusa in Ucraina, la Cernauti, in vestul tarii, va fi amenajata o groapa comuna pentru 16 soldati ai Fortelor Armate ale Ucrainei, care au fost ucisi intr-un raid aerian, la 11 martie 2022, in Ludvinivka, in regiunea Kiev, relateaza Ukrainskaia Pravda, citat de news.ro.

Asasinat la comanda in Germania? Un rus a ucis doi soldați ucraineni care se aflau la tratament in Bavaria

11:55, 29.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a confirmat informația conform careia cei doi ucraineni uciși in Germania erau soldați aflați la tratament in Bavaria dupa ce au fost raniți pe front, potrivit presei ucrainene.

Adjunct al ministrului Apararii din Rusia, reținut pentru ca ar fi luat mita

06:40, 24.04.2024 - Un adjunct al ministrului Apararii din Rusia a fost reținut sub suspiciunea ca ar fi luat mita, potrivit organului de investigație. Comisia de ancheta a declarat marți ca Timur Ivanov a fost reținut și s-a efectuat o ancheta, potrivit BBC .Numit in Ministerul Apararii in 2016, Ivanov, de 47 de ani,…

„Nu are niciun sens”. Kremlinul contesta conferința de pace in Ucraina pregatita de Elveția, in timp ce Putin o ia in deradere

11:56, 12.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului a afirmat joi ca discutiile de pace in Ucraina in absenta unei delegații a Moscovei nu au „niciun sens”, in timp ce liderul rus Vladimir Putin a luat in deradere organizarea unei astfel de conferințe de Elveția.Kremlinul, parte agresoare in razboiul din Ucraina, insista…

Sase morti si 10 raniti intr-un atac rus cu drone asupra Harkovului

10:10, 06.04.2024 - Un atac rus asupra Harkovului, al doilea mare oras al Ucrainei, a ucis sase civili si a ranit 10 sambata dimineata, au anuntat oficiali din regiune, citati de Reuters. Politia nationala ucraineana a informat ca atacul a fost lansat cu ajutorul dronelor si a publicat imagini cu incendii izbucnite pe…

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.


Ce parere ai despre aceasta stire?