Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbători de iarnă. Sarmale din carne de curcan

Publicat:

din carne de curcan

1 varza murata

1 piept de curcan

2 cepe

o mana de orez

sare, piper, cimbru

2 linguri de sos rosii

Mod de preparare Sarmale din carne de curcan

Carnea de curcan se da prin masina de tocat si se amesteca cu orez, ceapa tocata marunt, cu sosul de rosii si condimentele.

Se pregatesc foile de varza si se impacheteaza carnea in sarmale de marime normala.

Se pune un strat de cimbru de gradina, cu cotor cu tot, si se  acopera cu cateva foi de varza. Se aseaza sarmalele pe marginea oalei, iar…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa amesteci carnea tocata pentru perișoare. Așa ies ca la mama acasa

16:01, 18.05.2024 - Fiecare dintre gospodine au printre rețelel lor secrete culinare care fac din orice preparat unul delicios. Printre acestea se regasește și o rețeta care te invața Cu ce sa amesteci carnea tocata pentru perișoare, iar gospodinele spun ca așa ies ca la mama acasa. Rețele gospodinelor, ca la mama acasa…

Irina Loghin nu mananca miel de Paște. Ce rețete inedite face artista pentru sarbatori

09:51, 03.05.2024 - Carnea de miel, pe cat de frageda poate fi, mai ales daca este bine facuta, nu este intotdeauna pe placul tuturor. Se pare ca nici Irina Loghin nu mananca miel de Paște, astfel ca, marea vedeta a muzicii populare, are alte rețete inedite pentru sarbatori. Irina Loghin nu mananca miel de Paște, nici…

Masa de Paște. Prețurile produselor tradiționale, in creștere

09:10, 29.04.2024 - Prețurile produselor alimentare au crescut. Astfel ca, romanii vor cheltui mai mulți bani pentru masa de Paște. Masa de Paște – Creșterea prețurilor Prețurile au crescut cu aproximativ 10-15% fața de anul trecut, conform Institutului Național de Statistica. Pentru un sfert sau jumatate de miel, romanii…

Inspectorii ANPC, sfaturi importante pentru romani inainte cu cateva zile de 1 Mai: „Aveți grija la carnea tocata și la bere” 

15:45, 27.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de 1 Mai, zi libera pe care majoritatea romanilor o sarbatoresc cu gratare in aer liber, pe scurt, mici și bere, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, sfatuiește oamenii sa refuze produsele din carne tocata pentru…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Cat vor plati romanii pentru carnea de miel, de Pastele 2024? Ciobanii vor sa se uneasca pentru a impune un preț minim

14:15, 23.03.2024 - Gospodarii romani isi fac deja calcule privind sumele pe care le vor cheltui de Pastele 2024. Cel mai cautat produs cu ocazia acestei Sarbatori, ca de obicei, va fi carnea de miel. Romania exporta intre cinci si sase milioane de oi pe an, in special in tarile arabe. Carne de miel pentru toata lumea…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?