Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer de piele! Fosta soție a Prințului Andrew a dus o luptă grea cu o tumoare la sân

Publicat:

In ultimele saptamani, viața celebrei , cunoscuta și sub numele de Fergie, a fost marcata de o confruntare dificila cu probleme de sanatate. Fosta soție a Prințului Andrew al a primit un diagnostic dureros și anume cancer de piele, la care se adauga și o lupta impotriva unei tumori la san. In ciuda trecutului sau tumultuos și a relațiilor complicate din familia regala britanica, Fergie se arata hotarata sa faca fața acestor provocari cu curaj.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Inca un membru al familiei regale diagnosticat cu cancer. Problemele nu se mai termina

18:25, 27.03.2024 - Inca un membru al familiei regale diagnosticat cu cancer. Sarah Ferguson, Ducesa de York și fosta soție a Prințului Andrew, a declarat a declarat ca a fost șocata sa primeasca un al doilea diagnostic de cancer in decursul unui an, dupa ce medicii au descoperit melanom, un tip grav de cancer de piele.…

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul pe care Kate il urmeaza dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:41, 23.03.2024 - Dupa saptamani de speculatii publice cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate a declarat vineri, intr-o inregistrare video, ca urmeaza o chimioterapie "preventiva" dupa ce o operatie abdominala efectuata in ianuarie a relevat prezenta unui cancer.

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Regele Charles spune ca a plans cand a citit mesajele primite dupa diagnosticul de cancer

07:00, 22.02.2024 - Regele Charles al Marii Britanii a marturisit, miercuri, ca „multele mesaje și felicitari minunate” pe care le-a primit dupa diagnosticul de cancer l-au facut sa planga, conform BBC, transmite digi24.ro.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?