Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șapte deputați au vorbit o singură dată în plen - la jurământ; 'campionii' intervențiilor - Zgonea și Ciuhodaru

Publicat:

Șapte deputați, cei mai mulți de la PSD, au vorbit o singura data in plen de la preluarea mandatului, atunci cand au depus juramantul, iar ''campionii'' intervențiilor sunt și , potrivit datelor furnizate de site-ul Camerei Deputaților.

Deputatul PSD de a vorbit o singura data în plen, atunci când a depus juramântul, și a semnat 18 propuneri legislative dintre care 4 au devenit legi. Nu a avut nicio declarație politica și nicio interpelare sau întrebare la adresa membrilor Guvernului.

,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința

16:56, 15.05.2024 - FOTO: Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus miercuri,…

Fiul lui Piedone, fotografie in ipostaza scandaloasa! Deputatul de 34 de ani și-a depus candidatura la Sectorul 5

13:21, 08.05.2024 - Poza in care apare deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone a fost postata pe internet. Ipostazele in care a aparut alaturi de colegii sai de partid, la o terasa, a atras numeroase critici in mediul online.De altfel, fiul lui Piedone si-a depus și el candidatura la Primaria Sectorului 5. El a depus 11.000…

Putin a depus oficial juramantul pentru noul mandat pana in 2030. La inaugurare a vorbit despre razboi: „Impreuna vom caștiga”

13:16, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus oficial juramantul ca președinte rus, marcand inceputul celui de-al cincilea mandat al sau. Națiunile occidentale spun ca alegerile din martie nu au fost nici corecte, nici democratice și mulți au ales sa boicoteze ceremonia de la Kremlin, scrie digi24.ro .

Mesajul Iuliei Navalnaia, dupa ce Putin a depus juramantul: „Tara noastra este condusa de un mincinos, un hot, un asasin”

13:10, 07.05.2024 - Opozanta in exil Iulia Navalnaia l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin „mincinos, hot, asasin”, in contextul in care liderul de la Kremlin tocmai a depus juramantul de la inceputul celui de al cincilea mandat, relateaza AFP.

MOȚIUNE USR a depus o moțiune impotriva ministrului Agriculturii

13:20, 19.03.2024 - Deputatii USR au depus luni, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Agriculturii, Florin Barbu. The post MOȚIUNE USR a depus o moțiune impotriva ministrului Agriculturii first appeared on Informatia Zilei .

Parlamentul a demarat procedura pentru numirea a noua noi membri in Colegiul CNSAS

12:40, 18.03.2024 - Conducerea Parlamentului a declansat luni procedura pentru numirea a noua noi membri in Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. CNSAS a informat Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului ca mandatele a noua membri ai conducerii institutiei expira pe 26…

(live/update) Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus juramantul de investire

08:10, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, depune astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii ANL. Schimbul de locuinta poate fi facut oricand in timpul contractului

15:50, 11.03.2024 - Actul normativ promulgat are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr.152/1999, astfel incat schimbul de locuinta sa poata fi realizata in orice moment, in perioada de valabilitate a contractului de inchiriere, precum si trecerea cheltuielilor pentru intretinere, reparatii curente, reparatiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?