Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Santiago Canizares, declarații controversate despre moartea lui Jose Antonio Reyes: „Nu merită să fie tratat ca un erou!”

Publicat:

Jose Antonio Reyes a decedat sambata dimineata la doar 35 de ani, in urma unui accident rutier. Dupa mai multe reactii de compasiune, fostul portar , alaturi de care Reyes a evoluat pentru nationala Spaniei, il blameaza pe fostul sau coechipier din cauza vitezei uriase pe care acesta o avea in momentul impactului. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Castigatorul Eurovision 2024, declarații controversate la sosirea in Elveția: 'Clar sunt in favoarea introducerii celui de-al treilea gen'

16:25, 13.05.2024 - Cantaretul elvetian Nemo, care a castigat competitia muzicala Eurovision desfasurata in Suedia in acest weekend gratie melodiei ''The Code'', a fost intampinat de peste 100 de fani entuziasmati pe Aeroportul din Zurich duminica noapte la intoarcerea acasa, informeaza DPA, conform AGERPRES.

Monica Tatoiu, declarații controversate in Postul Paștelui: „Nu m-am spovedit niciodata. Pacatul meu e ca...”

17:25, 26.04.2024 - Monica Tatoiu a facut, de curand, mai multe declarații cu care a surprins. Femeia de afaceri a precizat ca nu s-a spovedit niciodata intr-o biserica, singurele marturisiri pe care le-a facut fiind cele de la televizor. Iata ce a recunoscut despre singurul sau pacat!

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Care este cauza incendiului de la Valencia, care a inghițit un bloc intreg și a dus la moartea a zece oameni

23:25, 11.03.2024 - Care este cauza incendiului de la Valencia, care a inghițit un bloc intreg și a dus la moartea a zece oameniIncendiul care s-a soldat cu zece morti la Valencia, in estul Spaniei, la sfarsitul lui februarie, cand flacarile au cuprins in cateva minute un bloc, este de origine accidentala si ”probabil”…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?