Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Samsung și Google au semnat un parteneriat pe mai mulți ani pentru a integra tehnologii de AI generativ pe cele mai noi telefoane ale companiei sud-coreene.

Publicat:
Samsung și Google au semnat un parteneriat pe mai mulți ani pentru a integra tehnologii de AI generativ pe cele mai noi telefoane ale companiei sud-coreene.

și au semnat un parteneriat pe mai mulți ani pentru a integra tehnologii de AI generativ pe telefoanele Galaxy S24. Aceste tehnologii sunt prezente pe noi funcții de text, imagine și voce.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finlanda a semnat cu Ucraina un parteneriat de securitate pe zece ani: „E dovada angajamentului nostru pe termen lung”

15:36, 03.04.2024 - Presedintele Finlandei, Alexander Stubb, si omologul ucrainean, Volodimir Zelenski, au semnat, miercuri, la Kiev, un acord privind cooperarea in domeniul securitatii si sprijinul pe termen lung intre Finlanda si Ucraina, relateaza Reuters.

Compania de Apa Targoviște-Dambovița a semnat un nou contract in cadrul Programului „Prima Conectare” 

14:50, 01.04.2024 - Compania de Apa Targoviște-Dambovița a semnat un nou contract in cadrul Programului „Prima Conectare”. Tot astazi, la sediul Consiliului Județean Dambovița, in cadrul Programului „Prima Conectare”, reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu și ai Companiei de Apa Targoviște-Dambovița, Laurențiu…

Uniunea Europeana a semnat un „parteneriat strategic” cu Egiptul ce va costa țarile europene 7,4 miliarde de euro

14:25, 18.03.2024 - Acordul, care a fost semnat duminica, 17 martie, prevede indeosebi investiții in proiecte in domeniul energiei și al migrației, benefice indeosebi pentru economia egipteana, aflata in prezent in cea mai grava criza economica din istoria sa. A fost semnat de președintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi…

Samsung aduce la Destiny Park, primul centru de edutainment din Romania, cele mai noi tehnologii ale companiei

17:45, 21.02.2024 - Prin intermediul parteneriatului, cei mici au oportunitatea sa exploreze modurile prin care diferite dispozitive, de la smartphone cu funcții AI, la tablete performate, ii pot ajuta sa iși dezvolte abilitați noi sau sa iși extinda cunoștințele in diferite arii.

Achitare de rasunet pentru președintele Samsung in procesul care a planat asupra companiei aproape un deceniu

11:40, 05.02.2024 - Lee Jae-yong, președintele Samsung Electronics, a fost achitat luni de o instanța din Seul in procesul in care era acuzat de frauda contabila și manipularea pieței bursiere, un caz care a planat asupra conglomeratului sud-coreean din 2015, relateaza Reuters.

Samsung și Google Cloud au anunțat un parteneriat pentru AI generativ

22:30, 31.01.2024 - Samsung și Google au anunțat un nou parteneriat, pe mai mulți ani, prin care pun la dispoziție utilizatorilor de smartphone-uri Samsung tehnologia de inteligența artificiala generativa (AI) dezvoltata de Google Cloud.

Detalii din cel mai mare contract de achiziții de material rulant in Romania dupa Revoluție, zeci de rame electrice sunt cumparate dupa un contract semnat ieri, o parte ajung in Cluj. Cine le opereaza

15:10, 31.01.2024 - Continue reading Detalii din cel mai mare contract de achiziții de material rulant in Romania dupa Revoluție, zeci de rame electrice sunt cumparate dupa un contract semnat ieri, o parte ajung in Cluj. Cine le opereaza at Info real.

Samsung și Google Cloud iși unesc forțele pentru a integra AI generativ in seria Samsung Galaxy S24

13:00, 31.01.2024 - Gemini Pro și Imagen 2 de la Google aduc noi funcții de text, voce și imagine pe noua serie Samsung Galaxy S24 Samsung Electronics Co., Ltd și Google Cloud au anunțat un nou parteneriat pe mai mulți ani pentru a oferi tehnologia de inteligența artificiala generativa (AI) a Google Cloud utilizatorilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?