Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sălbăticia din Munții Retezat și Șureanu. Stâncile din cele două rezervații, ocupate de vipere cu corn și marmote

Publicat:

Munții Retezat și Șureanu din Hunedoara au o fauna salbatica diversa, din care nu lipsesc viperele cu corn și marmotele. Turiștii care se aventureaza in rezervații pot avea parte de intalniri neașteptate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaima traita de o turista, intr-o cetate dacica: „Am luat-o la fuga, fara sa ma gandesc” VIDEO

22:45, 01.06.2024 - Turiștii care viziteaza cetațile dacice din Hunedoara trebuie sa iși ia unele masuri de precauție, in perioada verii, cand prezența șerpilor și a viperelor poate fi observata mai frecvent.

Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare. Imagini inedite surprinse in parcul național VIDEO

11:45, 24.04.2024 - Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare și pot fi intalniți de cei care se aventureaza pe traseele montane. Turiștii trebuie sa țina cont de cateva recomandari ale rangerilor, atunci cand ajung in Parcul Național Retezat.

Paradis natural in Parcul Național Defileul Jiului

22:25, 11.04.2024 - In inima munților Carpați, un paradis natural impresionant te intampina cu brațele deschise: Parcul Național Defileul Jiului. Acest loc de o frumusețe ireala, situat in județul Hunedoara, iși desfașoara mareția pe teritoriul vechii patrii a Dacilor, cucerind inimile vizitatorilor cu peisaje care…

Salvamontiștii clujeni au fost solicitați și in acest weekend

14:11, 25.03.2024 - Chiar daca pare ca s-a incheiat sezonul, salvamontiștii clujeni sunt solicitați in continuare inclusiv in zona partiilor din județ, Baișoara-Buscat. De altfel acolo mai este și singura partie pe care inca se mai poate schia și la aceasta ora. Potrivit Salvamont Romania au fost mai multe solicitari in…

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

ISJ Hunedoara, despre exmatricularea elevului care a adus la scoala un pistol cu gaz: Se poate reinscrie anul viitor

14:30, 14.03.2024 - Elevul de 17 ani exmatriculat de la Liceul Tehnologic din orasul Lupeni, dupa ce a fost prins ca avea asupra lui, la scoala, un pistol cu gaz si noua proiectile cu bile, se poate reinscrie la studii, in aceeasi unitate de invatamant, in anul scolar viitor, potrivit Agerpres.

Elev de liceu din Hunedara, prins cu un pistol ascuns intre carțile din banca

21:26, 11.03.2024 - Un pistol cu gaz și noua proiectile ”tip bila” au fost descoperite luni in banca unui elev de 17 ani dintr-un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, in urma unui control al polițiștilor de ordine publica, in unitatea de invațamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?