Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au tras mai multe gloanţe! Un bărbat suspectat de crimă, ÎMPUŞCAT MORTAL

Publicat:

Un suspect de crima, care a evadat dintr-o inchisoare din Mississippi, a fost impușcat mortal de o familie pe care a ținut-o ostatica timp de cateva ore, in interiorul casei lor.

Potrivit CNN, care citeaza surse din ancheta, a fost gasit mort in baia unei case in Vicksburg, Mississippi, dupa mai mult de o saptamana de la evadare, scrie libertatea.ro.

Proprietarul casei a spus poliției ca un om cu un cuțit, in jurul orei 04:00, a intrat peste ei in casa și l-a obligat pe el și pe fiul sau de 5 ani sa merga in garaj. Apoi i-a obligat sa revina in casa.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Un barbat din Spania, obligat de instanța sa-și plateasca soția pentru toata munca depusa in casa, in cei 26 de ani de casnicie

13:30, 18.03.2024 - Un tribunal local din Pontevedra, Spania, a decis ca un barbat trebuie sa-i plateasca fostei soții suma de 88.025 de euro drept compensație pentru munca depusa in casa in decursul celor 26 de ani de casnicie, scrie digi24.ro .

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

FSB declara ca a impușcat mortal un barbat din Belarus care planuia „un act de terorism” in numele Ucrainei

16:45, 07.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a declarat joi ca a impuscat mortal un barbat din Belarus care planuia “un act de terorism” in numele Ucrainei, in regiunea Karelia din nordul Rusiei, a informat agentia de presa rusa RIA, relateaza Reuters, conform agerpres.ro. FSB, fostul KGB, a declarat…

Un barbat din Argeș si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de 8 ani. Cand femeia vrut sa renunte, a amenintat-o ca ii omoara copilul

09:51, 21.02.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Arges pentru 24 de ore dupa ce si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de opt ani, iar cand femeia a vrut sa renunte a amenintat ca o omoara pe ea, dar si pe fiul lor daca ia aceasta decizie.

Crima ingrozitoare: un barbat si-a impuscat mortal 12 rude, intre care mai mulți copii!

14:55, 17.02.2024 - Un barbat si-a impuscat mortal sambata 12 rude, intr-un orasel din sud-estul Iranului, a anuntat agentia de stat IRNA, care citeaza autoritati locale din provincia Kerman. Printre persoanele ucise se crede ca ar fi tatal si fratele ucigasului, dar si mai multi copii. A intrat in case cu un Kalasnikov…


Ce parere ai despre aceasta stire?