Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruxandra Dragomir i-a premiat pe Andreea Marin, Elena Udrea, Simona Pătruleasa, Mihai Leu şi Virgil Stănescu

Publicat:

"Intr-o lume in care nonvalorile sunt promovate insistent, in care superficialul tinde sa acapareze tineretul, am simțit nevoia sa inființez Premiile Fundației "Ruxandra Dragomir Ilie - Inimi pentru Sport", prin care sa imi arat astfel aprecierea și respectul pentru reușitele oamenilor cu adevarat valoroși de langa mine", a aratat Ruxandra Dragomir pentru iClara.ro.

Astfel, Simona Patruleasa, Andreea Marin, Camelia Potec, Elena Udrea, Paula Chirila, , , , , , , Virgil Stanescu, , IamAlina, Miryam,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. A anunțat ca se casatorește, dar acum o vrea inapoi pe fosta! Cristina Cioran susține ca Alex Dobrescu vrea sa se impace cu ea: "Vorbește de dragoste..." / VIDEO

18:05, 13.05.2024 - Dupa ce a anunțat ca se casatorește cu o tanara in varsta de 25 de ani, Alex Dobrescu pare ca s-a cam razgandit, sau cel puțin asta susține Cristina Cioran, ca tata fetiței sale ar dori sa se impace cu ea. Ce dezvaluiri a facut vedeta in cadrul emisiunii Știrile Antena Stars. 

Marele campion Mihai Leu, internat de urgența in spital, in urma unor complicatii dupa o operatie

20:16, 11.05.2024 - O legenda a sportului romanesc se confrunta cu mari probleme de sanatate. Campionul la box si raliu Mihai Leu este internat la Spitalul Fundeni din Capitala, sub atenta supraveghere a medicilor. Vineri seara, Leu a ajuns la spitalul din Hunedoara, dar, din cauza problemelor complicate, a fost transferat…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Xtra Night Show. Cristina Cioran susține ca lipsesc probe importante din dosarul cu Alex Dobrescu. Fosta prezentatoare ar fi fost lovita: „Aveam urme...”

00:40, 16.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit cu mare scandal in 2022, cand erau la un pas sa se casatoreasca. De atunci au aparut mai multe probleme intre ei, iar acum s-au intalnit la tribunal, pentru o noua infațișsare a procesului. Vedetei nu i-a fost prelungit ordinul de restricție, iar din dosar…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Catalin Cirstoiu: Am devenit inamicul public numarul unu pentru Nicusor Dan si Cristian Popescu - Piedone

19:26, 10.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a declarat, marti, ca, in decurs de doua saptamani, a devenit "inamicul public numarul unu" pentru contracandidatii sai Nicusor Dan si Cristian Popescu - Piedone.

Raț, Danciulescu, Mihai Leu și Dragulescu la prima ediție a galei Sport Business Awards: „Performanța, direct proporționala cu banul investit!”

21:10, 27.03.2024 - In aceasta seara, la sala de evenimente Le Chateau din București a avut loc prima ediție a galei Sport Business Awards, eveniment la care au participat nume cu rezonanța din sportul romanesc. Evenimentul a fost organizat de Albini Prassa, firma elvețiano-romana care importa și distribuie ceasuri de…

De ce nu-și dorește Cristina Cioran sa-și refaca viața amoroasa.Ce spune despre singuratate, deși se zvonea ca s-a impacat cu Alex

14:05, 19.02.2024 - Recent, numele Cristinei Cioran a fost asociat cu speculații despre o posibila reconciliere cu fostul ei partener, Alex. Cu toate acestea, declarațiile recente ale artistei clarifica toata situația.


Ce parere ai despre aceasta stire?