Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruta Patrimoniului Industrial din Timișoara, pe harta turistică a României. Ce facem cu ea?

Publicat:

Timișoara intra pe harta Romaniei cu un nou produs turistic. Muzeul de „Corneliu Mikloși”, Uzina de și Uzina de Apa nr. 1 Urseni fac parte de acum din din Timișoara.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu: „Lucrarile la Centura Timișoara Sud vor fi finalizate in luna iulie. Apoi, facem pasaj la Urseni”

16:15, 17.05.2024 - Sorin Grindeanu: „Lucrarile la Centura Timișoara Sud vor fi finalizate in luna iulie. Apoi, facem pasaj la Urseni”. Lucrarile la Centura Timișoara Sud sunt in grafic, existand posibilitatea ca acest proiect sa fie finalizat inainte de termen, a declarat, astazi, ministrul Sorin Grindeanu.

Supararea proprietarilor de barje-terase de pe Bega. Acuza ca vaporașele primariei fac valuri „Cad paharele de pe masa”

13:41, 13.05.2024 - Deținatorii de vaporașe din Timișoara sunt nemulțumiți de modul de navigare al ambarcațiunilor care aparțin Societații de Transport Public. Dupa mai multe discuții cu autoritațile, ramase fara rezultat, aceștia se pregatesc acum sa faca o petiție.

„Explorari afective”, o noua expoziție la Muzeul Apei de la Timișoara

08:20, 11.05.2024 - Fundația Aquatim și compania Aquatim organizeaza la Muzeul Apei din calea Urseni expoziția de pictura omagiala „Explorari afective”, semnata de artistul Ciprian Radovan, al carei vernisaj va avea loc luni, 13 mai, la ora 18:00, cand va fi prezentata de Diana Radovan și Robert Șerban. „Ciprian Radovan…

Veliko Gradiste, mica bijuterie turistica de pe malul sarbesc al Dunarii (foto)

09:30, 21.04.2024 - In urma cu zece ani, cand micuțul și pitorescul oraș turistic Veliko Gradiste iși prezenta pentru prima data oferta turistica la Timișoara, puțini romani se numarau printre vizitatorii așezarii, dar in urma promovarilor ulterioare, numarul acestora a cresut spectaculos. Acum, sute de turiști romani…

Liviu Stanescu a scapat de cutremure, razboi și febra tifoida. Aventuri din 111 țari, relatate in cartea „Am fost la capatul lumii”

18:15, 15.04.2024 - Liviu Stanescu a vizitat 111 țari. A trait marele cutremur din Nepal, de 8,1 grade pe scara Richter, pe cel din India, de 7,4 grade, și prima zi a razboiului civil din Kenya, s-a imbolnavit de febra tifoida in Iran. Multe dintre aceste aventuri se regasesc in paginile carțile sale, dar și in fotografiile…

FOTO. Profesorii din Timișoara au invațat cum sa țina „lecții deschise” la muzeu

19:10, 26.03.2024 - 20 de cadre didactice din Timișoara au invațat sa foloseasca spațiul muzeal ca lecție deschisa pentru elevii lor. Atelierele au avut loc in cadrul proiectului „FORMA inEDU”, realizat de Asociația Inițiativa in Educație din oraș. „Muzeul – Spațiu de invațare” a fost o inițiativa dedicata cadrelor didactice…

Ce facem astazi, 29 februarie 2024, in Timișoara?

00:05, 29.02.2024 - Targ de arta, meșteșug și sustenabilitate, discuție despre psihologia barbatului in cuplu, seara despre curiozitați misterioase ale Indiei antice, spectacole de teatru, proiecții de film, expoziții – sunt cateva dintre evenimentele la care puteți lua parte joi, 29 februarie.

Ce facem astazi, 27 februarie 2024, in Timișoara?

00:10, 27.02.2024 - Marți, 27 februarie, incepe Saptamana PSI la UVT. Va puteți da intalnire la Carturești Mercy, pentru a discuta despre puterea schimbarii in educație sau sa participați la o conferința despre judecatorii Europei și despre Europa judecatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?