Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia vrea să confiște banii și proprietățile celor care răspândesc informații false despre armată

Publicat:
Rusia vrea să confiște banii și proprietățile celor care răspândesc informații false despre armată

Parlamentarii rusi au pregatit un proiect de lege care permite confiscarea banilor si a proprietatilor persoanelor care raspandesc „in mod deliberat informatii false” despre fortele armate ale tarii, a anuntat sambata presedintele Dumei de Stat, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furioasa dupa decizia Congresului SUA, Rusia vrea sa confiște activele occidentale: „Va fi devastator pentru economia europeana”

11:11, 22.04.2024 - Rusia are acum motive sa confiste activele occidentale, dupa ce Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat o legislatie care permite transferul potential catre Ucraina al activelor rusesti confiscate, a declarat luni presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, relateaza Reuters.

Alerta la Zaporojie - Rușii spun ca ucrainenii ar fi lovit cupola centralei nucleare

18:20, 07.04.2024 - Armata ucraineana a lovit duminica cupola de deasupra unui reactor oprit al centralei nucleare Zaporojie, dar nivelurile de radiatii sunt normale si nu exista daune grave, a declarat adminstratia instalata de Rusia a centralei, potrivit Reuters.

Investigația cu privire la Sindromul Havana - Prima reacție de la Kremlin

23:35, 01.04.2024 - Kremlinul a respins luni un raport de presa potrivit caruia serviciile de informatii militare rusesti s-ar afla in spatele misterioasei afectiuni "sindromul Havana" care a afectat diplomatii si spionii americani la nivel mondial, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Insider, grup media de investigatie…

SUA confirma responsabilitatea Statului Islamic: `I-am avertizat pe ruși in mod corespunzator`

06:55, 23.03.2024 - Statele Unite dispun de informatii care confirma revendicarea de catre gruparea Stat Islamic a sangerosului atac armat de la sala de concerte de langa Moscova, a declarat vineri un oficial american citat de Reuters. Oficialul a mai spus ca Statele Unite au avertizat Rusia in ultimele saptamani cu…

Oficiali americani: Rusia nu a plasat o arma nucleara in spatiu

18:20, 15.02.2024 - Oficiali americani spun ca Rusia nu are plasata la ora actuala pe orbita nicio arma nucleara. Afirmațiile lor vin dupa ce relateaza agentiile DPA si Reuters. Afirmațiile vin dupa ce presedintele Comitetului de Informatii din Camera Reprezentantilor, Michael Turner, i-a cerut presedintelui american Joe…

Rusia se retrage din OSCE: „Organizația este politizata și danseaza dupa cum canta Washingtonul”

11:20, 14.02.2024 - Parlamentul Rusiei va supune votului, pe 21 februarie, suspendarea participarii tarii la Adunarea Parlamentara a OSCE, a anuntat marti presedintele Dumei, Veaceslav Volodin, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro .

Rusia: Scriitorul Boris Akunin, vizat de o ancheta pentru „raspandire de informatii false” despre armata

17:45, 06.02.2024 - Scriitorul Boris Akunin, care traieste in exil din 2014, este vizat in Rusia de o ancheta pentru „raspandire de informatii false” despre armata si „apel la terorism", a anuntat marti justitia rusa, relateaza agerpres.ro.

Americanii dau ucrainenilor o super-bomba: nici macar armata SUA nu o are (Politico)

17:55, 31.01.2024 - Dupa ce au fost testate cu succes in SUA, Ucraina va primi in curand primul lot mare de rachete cu raza mai lunga de actiune fabricate in premiera de Boeing, GLSDB, o arma ce promite sa extinda raza de actiune a armatei ucrainene pana in adancimea teritoriului controlat de Rusia, potrivit unor surse…


Ce parere ai despre aceasta stire?