Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia pierde un jucător important înainte de CM: Kokorin a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat

Publicat:

s-a accidentat, joi, in meciul pe care echipa sa, , l-a terminat la egalitate, acasa, scor 1-1, cu RB Leipzig, in mansa a doua a optimilor de finala ale , informeaza lequipe.fr.

Kokorin a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat de la genunchiul drept, fiind inlocuit in minutul 8 de . Atacantul rus a avut un bun sezon pana acum, el marcand 19 goluri pentru Zenit in 35 de meciuri jucate in toate competitiile.

Jucatorul de 26 de ani este o piesa importanta in nationala Rusiei, pentru care a jucat 48…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma din Norvegia: NATO are doar doi-trei ani sa se pregateasca pentru un atac convențional al Rusiei

17:25, 04.06.2024 - NATO are doar doi-trei ani sa se pregateasca inainte ca Rusia sa-și recapete capacitatea de a lansa un atac convențional asupra alianței, a informat Bloomberg pe 3 iunie, citandu-l pe generalul Eirik Kristoffersen, șeful armatei norvegiene, noteaza Kyiv Independent.

Foto Lucas Hernandez, PSG, care a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul stang, a fost operat

08:55, 05.05.2024 - Fundasul echipei Paris Saint-Germain, Lucas Hernandez, care a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul stang, la meciul cu Borussia Dortmund (0-1), din prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor, a fost operat sambata, a anuntat clubul parizian, conform news.ro.

Incredibil! Și-a rupt ligamentul incrucișat pentru a treia oara in cariera și rateaza EURO 2024

20:45, 02.05.2024 - Lucas Hernandez (28 de ani), fundașul central de la PSG, s-a accidentat grav in meciul pierdut cu Borussia Dortmund in semifinalele Champions League, scor 0-1. Internaționalul francez a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior și va sta departe de teren jumatate de an. Rateaza EURO 2024!…

Uluitor! Și-a rupt ligamentul incrucișat pentru a treia oara in cariera și rateaza EURO 2024

20:36, 02.05.2024 - Lucas Hernandez (28 de ani), fundașul central de la PSG, s-a accidentat grav in meciul pierdut cu Borussia Dortmund in semifinalele Champions League, scor 0-1. Internaționalul francez a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior și va sta departe de teren jumatate de an. Rateaza EURO 2024!…

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Zelenski avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul daca Congresul nu ajuta tara sa

15:50, 08.04.2024 - Ucraina va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 de miliarde de dolari ramane blocat in Congres, avertizeaza presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP, potrivit Agerpres. „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, Ucraina va…

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Zelenski, mesaj catre SUA: „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, vom pierde razboiul

08:55, 08.04.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, in contextul in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii. „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, Ucraina va pierde…


Ce parere ai despre aceasta stire?