Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: Fostul proprietar al celei mai mari rafinării independente de petrol a fost arestat la Moscova

Publicat:

Fostul proprietar al rafinariei Antipinsky, cel mai mare producator independent de petrol din Rusia, incarcata de datorii, a fost arestat la Moscova, a anuntat duminica compania intr-un comunicat, transmite luni Reuters.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

15:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters.

Reacția Rusiei dupa ce Papa a indemnat Ucraina la negocieri: „E un apel catre Occident sa recunoasca faptul ca a greșit”

12:00, 11.03.2024 - Rusia considera ca indemnul Papei Francisc la discutii cu Moscova pentru a pune capat razboiului din Ucraina a fost un apel adresat aliatilor occidentali ai Kievului „de a renunta la ambitia de a invinge Rusia si de a recunoaste greseala Occidentului in razboiul din Ucraina”, a relatat agentia italiana…

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Avocatul lui Aleksei Navalnii a fost arestat la Moscova

19:20, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant rus Aleksei Navalnii a fost arestat, astazi, la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters. Vasili Dubkov este acuzat de incalcarea ordinii publice. In momentul reținerii, el o insoțea pe Ludmila Navalnaia, mama fostului disident,…

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.

UE și Ucraina pregatesc o lovitura care va genera deranj mare in Austria, Italia sau Slovacia

20:46, 15.02.2024 - Uniunea Europeana nu vede de ce ar fi nevoie de prelungirea acordului referitor la transportul de gaze rusesti spre Europa via Ucraina, inainte de expirarea sa la finele acestui an, a declarat joi comisarul european pentru Energie, Kadri Simson, transmite Reuters. Printre țarile care folosesc cel mai…

UE ii da Rusiei o lovitura suprema! Moscova reacționeaza dur: 'E un jaf!'

12:31, 13.02.2024 - UE a adoptat o lege pentru a retrage profiturile extraordinare obținute din activele inghețate ale Bancii Centrale ruse, a spus luni, intr-un prim pas concret catre obiectivul blocului de a utiliza banii pentru a finanța reconstrucția Ucrainei, relateaza Reuters. Ministerul rus de Externe a catalogat…

Ucraina revendica atacuri cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia

16:26, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, dupa ce Ministerul Apararii de la Moscova a susținut ca a neutralizat 19 drone inamice.


Ce parere ai despre aceasta stire?