Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia dezvoltă o rachetă cu o rază de acţiune de peste 4.500 km (media oficiale)

Publicat:

Rusia dezvolta o racheta de croaziera cu o raza de actiune de peste 4.500 de km, informeaza marti media de stat ruse, citand, sub rezerva anonimatului, un responsabil din industria de aparare a tarii, potrivit dpa. Racheta, care ar urma sa fie furnizata armatei catre orizontul anului 2027, se presupune ca ar face parte din aceeasi categorie cu racheta Kalibr (cod NATO: SS-N-27 Sizzler), varianta ruseasca a celebrelor rachete de croaziera americane Tomahawk, care pot fi lansate de pe nave si submarine. Tratatul bilateral ruso-american privind (INF), care face in prezent…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana: Ucraina are nevoie urgenta de aparare aeriana. Incercam sa evitam o escaladare

12:36, 22.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat presei din Germania ca NATO nu va interveni in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina și ca susține țara condusa de Zelenski in fața agresiunii ruse.„Ucraina are nevoie urgenta de aparare aeriana si as dori sa multumesc Germaniei pentru contributia…

VIDEO/ Bloc prabușit in Belgorod in urma unui atac cu racheta - Rușii și ucrainenii se acuza reciproc

15:35, 12.05.2024 - Intrarea unui bloc de 10 etaje s-a prabușit in Belgorod din Rusia pe 12 mai, a informat guvernatorul Vyacheslav Gladkov.Gladkov a susținut fara dovezi ca o cladire din districtul Harkovskaya Gora a fost lovita de un proiectil ucrainean in timpul unei alerte de raid aerian in regiune.

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

Rusia a folosit o noua racheta de croaziera in atacul asupra centralei electrice din regiunea Kiev

13:25, 15.04.2024 - Forțele ruse au folosit o noua racheta de croaziera subsonica aer-sol in bombardamentul care a distrus zilele trecute o importanta centrala electrica din apropierea Kievului, au declarat surse ucrainene.

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia isi va lansa astazi racheta Angara de pe cosmodromul Vostocini: O premiera si un test pentru ambitiile spatiale ale lui Putin

09:25, 09.04.2024 - Prima lansare a rachetei spatiale Angara A5 de pe cosmodromul rusesc Vostocini va avea loc astazi, a anuntat agentia spatiala de stat Roscosmos, in ceea ce ar putea fi o piatra de hotar pentru ambitiile spatiale ale presedintelui Vladimir Putin, relateaza Reuters, citat de news.ro .

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?