Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia avertizează NATO să evite activităţile în zona arctică: „Sunt teritoriile noastre, noi răspundem”

Publicat:

Rusia a avertizat, luni, Alianța Nord-Atlantica sa evite activitatile militare in zona , considerata de Moscova zona de influenta pentru apararea țarii. „Sunt zonele noastre, teritoriile noastre, noi raspundem”, a subliniat ministrul rus de Externe, .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov, despre teritoriile ocupate din Ucraina: „Sunt pamanturile noastre. Sa fie clar pentru toata lumea”

16:51, 19.04.2024 - Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a vorbit intr-un interviu pentru presa rusa despre razboiul din Ucraina și despre posibile discuții de pace. Acesta spune ca ucrainenii trebuie sa accepte „noile realitați” și ca in cazul unor negocieri Rusia nu va anunța incetarea focului pe front.

Oprirea imediata a ostilitaților in Fașia Gaza este ceruta de Rusia și coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu

03:55, 11.04.2024 - Rusia si coordonatorul ONU pentru Orientul Mijlociu fac apel la incetarea imediata a focului in Fasia Gaza -  Ministrul rus de externe Serghei Lavrov și coordonatorul ONU pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu, Tor Wennesland, au cerut miercuri o incetare imediata a focului in conflictul din…

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza China ca va trebui sa dea socoteala daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina

08:56, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP, potrivit…

Rusia amenința Romania și spune ca monitorizeaza Baza Kogalniceanu: Intarirea NATO in Europa de est e provocatoare

11:25, 28.03.2024 - Activitațile NATO in Europa de Est și regiunea Marii Negre au ca scop pregatirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat Ministerul rus de Externe pentru agenția de presa rusa. Ministerul condus de Serghei Lavrov da exemplul modernizarea bazei Mihail Kogalniceanu și spune ca va „monitoriza acțiunile…

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia „nu are nevoie” de ajutorul Occidentului ca sa investigheze atacul terorist de la Moscova. Lavrov: „Ne descurcam și singuri”

16:41, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza „dublului standard”, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Kremlinul avertizeaza ca orice adunare neautorizata pentru Navalnii inseamna incalcarea legii

13:10, 01.03.2024 - Kremlinul a declarat vineri ca orice adunari neautorizate in sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care urmeaza sa fie inmormantat vineri la Moscova, vor incalca legea, relateaza Reuters, potrivit news.ro Intr-o teleconferinta cu reporterii, purtatorul de cuvant al Kremlinului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?