Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia are probleme la construirea rachetei hipersonice Avangard

Publicat:

Rusia nu poate gasi de unde sa importe componente de fibra de carbon pentru a duce pana la capat construirea rachetei hipersonice Avangard, informeaza canalul american de televiziune CNBC care citeaza surse apripiate spionajului american.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce Ucraina nu are nevoie de o arma-minune pentru a invinge Rusia. Explicațiile unui oficial american

20:20, 07.06.2024 - Consilierul adjunct pentru securitate naționala al SUA Jonathan Finer a apreciat ca nu exista o arma specifica care cumva sa fie decisiva pentru ca Ucraina sa invinga Rusia. In schimb, are in mod cert nevoie de un flux consistent al anumitor capacitați, relateaza Business Insider.

Ungaria a semnat un acord cu Belarus pentru construirea unui reactor nuclear

17:20, 29.05.2024 - Guvernul Ungariei a semnat un acord cu Belarusul, tara aliata cu Rusia si supusa sanctiunilor europene, pentru a contribui la construirea celei de-a doua centrale nucleare din Ungaria, a anuntat miercuri ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, aflat la Minsk.

General american: Rusia nu are forțe suficiente pentru o strapungere majora in Ucraina

21:30, 16.05.2024 - Rusia nu are forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, a estimat joi generalul american Christopher G. Cavoli, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa (SACEUR), potrivit AFP si Reuters.

Un soldat american este in detenție de joi in Rusia

23:55, 06.05.2024 - Un soldat american este inchis de joi in Rusia, unde este acuzat de “infractiune penala”, a anuntat luni o purtatoare de cuvant a US Army, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Pe 2 mai 2024, autoritatile ruse din Vladivostok, in Rusia, au arestat un soldat american pe baza unei acuzatii de infractiune…

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

Un american fugit in Donbas pentru a susține efortul invadatorilor ruși a disparut fara urma in estul Ucrainei

13:25, 12.04.2024 - Un cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor invadatoare ruse și s-a alaturat efortului propagandist și de razboi al regimului de la Kremlin a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Rusia, relateaza Sky News.

Rusia caștiga razboiul in Ucraina, in lipsa ajutorului american pentru Kiev, spune Zelenski | Cel mai dur avertisment al președintelui ucrainean

08:25, 08.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca țara sa va pierde razboiul cu Rusia in cazul in care Congresul Statelor Unite ale Americii nu va debloca ajutorul militar de zeci de miliarde de dolari pentru Kiev.

Comandant NATO: 'Nu e diferenta intre militarul roman si cel american'

12:35, 02.04.2024 - General-maior Cristian-Daniel Dan conduce una dintre cele mai importante structuri NATO, cea care a pus Sibiul pe harta Europei, din punct de vedere militar. In opinia comandantului Corpului Multinational de Sud-Est (MNC-SE), principalele amenintari cu care se confrunta atat Romania, cat si NATO sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?