Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana, Prinţesa Ardealului, s-a despărţit de iubit, după ce a cerut-o în căsătorie: "Te-am văzut şi fără mască"

Publicat:

Daca in urma cu cateva zile era ceruta in casatorie in direct la , astazi anunta despartirea. Roxana, , a dezvaluit pe retelele de socializare ca a pus punct relatiei cu

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Dana Nalbaru, adevarul despre barbatul pe care l-a iubit timp de 6 ani, inainte de casatorie: „Asta nu a mers”

19:56, 13.02.2024 - Inainte de casatoria cu actorul Dragoș Bucur, Dana Nalbaru s-a iubit cu artist celebru. Deși au fost impreuna 6 ani, cei doi s-au desparțit uimind pe toata lumea. In urma cu ceva timp, cantareața a spus ca unul dintre motivele care au dus la incheierea relației a fost comunicarea.

Acces Direct. Nelu, la capatul puterilor, din cauza fostei soții? S-au desparțit de ani buni, dar nu au ajuns sa imparta și averea / VIDEO

18:40, 12.02.2024 - Nelu și fosta lui soție s-au desparțit in urma cu 20 de ani, dar nici in prezent nu au ajuns sa iși imparta bunurile. Barbatul susține ca a fost parasit de partenera lui și ca l-ar fi ajutat inclusiv pe fostul cumnat de la care trebuia sa primeasca bani.

Acces Direct. Familia Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, nu ar fi știut de relația cu avocatul. De ce ar fi ascuns problemele / VIDEO

19:40, 09.02.2024 - Matușa Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, face declarații șocante. Femeia susține ca familia nu ar fi știut de relația dintre cei doi și nici de problemele lor, care, in ultima vreme s-ar fi agravat, ajungand chiar și la episoade de agresiune.

Acces Direct. Catalina, la capatul puterilor, dupa desparțirea de fostul iubit. Femeia il acuza ca a dat-o afara din casa, impreuna cu baiețelul de șase ani / VIDEO

17:30, 09.02.2024 - Catalina și Culița au fost impreuna in urma cu cațiva ani, dar femeia susține ca ar fi fost alungata impreuna cu fiul ei, la cateva zile dupa ce copilul a venit pe lume. De atunci, au trecut șase ani in care a tot incercat sa il convinga pe fostul iubit ca baiatul este al lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?