Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ronânia a cucerit două medalii de aur și una de argint la Campionatele Mondiale de canotaj U23

Publicat:

Delegatia României a obtinut, duminica, doua medalii de aur la de canotaj U23 de la Plovdiv (Bulgaria), la dublu rame masculin, respectiv dublu vâsle categorie usoara feminin, precum si una de argint, în proba masculina de opt plus unu, informeaza Mediafax.

Mihaita-Vasile Tiganescu si au fost cronometrati cu timpul de sase minute si treizeci si unu de secunde, la dublu rame masculin.

În finala feminina la dublu vâsle, categorie usoara, Ionela-Livia Lehaci si Gianina-Elena Beleaga au încheiat pe prima pozitie,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Timisoreanca Aida Mitroi, medaliata cu argint la Olimpiada Balcanica de Matematica. Elevii romani au luat sase medalii, printre care una de aur

11:40, 01.05.2024 - Timisoreanca Aida Mitroi, medaliata cu argint la Olimpiada Balcanica de Matematica. Elevii romani au luat sase medalii, printre care una de aur, la competitia defasurata in aceste zile in Bulgaria.

Dupa 8 medalii la Europenele de canotaj, delegația Romaniei a fost primita primita la Salonul Oficial de la Otopeni: „Vom munci mai mult pentru Jocurile Olimpice”

12:41, 29.04.2024 - Delegația Romaniei prezenta la Campionatul European de Canotaj s-a intors azi in țara, dupa competiția de la Szeged (Ungaria). Canotorii, staff-ul și președintele Federației, Elisabeta Lipa, au fost primiți in salonul oficial al aeroportului Otopeni. Ei s-au intors din Ungaria cu 8 medalii: patru de…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).


Ce parere ai despre aceasta stire?