Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romica Tociu are mare ghinion! Restaurantul lui a luat foc!

Publicat:

nu este la fel de norocos precum concurentii emisiunii pe care o prezinta. Simpaticul actor, prezentator al emisiunii”, a avut parte de un mare ghinion, chiar in prag de primvara. Marti dupa-amiaza restaurantul pe care il detine in zona Dristor a luat foc. Se pare ca incendiul ar fi pornit de [...] are mare ghinion! Restaurantul lui a luat foc!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Pe cine au jucat caștigatorii celei de-a noua ediții a emisiunii

07:30, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au fost caștigatorii ediției din 13 aprilie 2024. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a noua ediție a emisiunii. Bonusul nu a fost acordat / VIDEO

02:05, 14.04.2024 - Transformarea caștigatoare din aceasta seara a fost cea a lui Romica Tociu și a Paulei Chirila. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

„Mutu mi-a distrus restaurantul!” » Roberto Cavalli, prietenul „Briliantului” a murit: „Pusese mana pe un pilon de fier!”

23:05, 12.04.2024 - Creatorul de moda italian Roberto Cavalli a murit vineri la varsta de 83 de ani. Adrian Mutu l-a cunoscut pe Roberto Cavalli in perioada in care a jucat la Fiorentina și s-a batut intr-un restaurant de-al creatorului. ...

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, show pe scena emisiunii. Cei doi s-au transformat in Jerry Lee Lewis / VIDEO

23:00, 24.02.2024 - Cea de-a doua ediție de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Romica Țociu și Paula Chirila. Cei doi au fost nevoiți sa intre in pielea lui Jerry Lee Lewis. De la coregrafie pana la textul piesei, concurenții au avut ceva probleme la repetiții, dar nu și pe scena.

Cosmin Olaroiu, o noua afacere de milioane! A devenit coproprietarul unuia din cele mai rafinate restaurante din Dubai: ”Produce profit in jur de 100 de mii de euro pe zi”

14:31, 19.02.2024 - Cosmin Olaroiu și-a extins afacerea sa cu restaurante in Dubai. Tehnicianul roman, care are in palmares 4 titluri ale Ligii Emiratelor Arabe Unite și a mai caștigat de 4 ori ”Cupa Președintelui”, de 5 ori Supercupa locala și de 2 ori Cupa Ligii, a este coacționar al unuia dintre cele mai rafinate și…

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?