Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România testează sistemul Patriot la Capu Midia în primul exercițiu cu trageri reale

Publicat:

Regimentul 74 Patriot "" deplaseaza personal si tehnica in Poligonul de trageri sol-aer , pentru participarea la un exercitiu planificat cu un an inainte, informeaza , conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de MApN, este vorba de primul exercitiu tactic cu trupe si trageri reale F.A. PATRIOT SPARK 23.11.

Poligonul de la este locul unde se antreneaza artileristii si rachetistii antiaerieni din cadrul . Este singurul loc din tara unde se pot executa trageri antiaeriene.

"Acest exercitiu

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT

17:16, 15.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata ... The post SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT first appeared on Informatia Zilei .

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: „Nu a spus nimeni ca trebuie sa dam un Sistem PATRIOT catre Ucraina”

19:50, 14.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a declarat, marti, la Brasov, ministrul Apararii, Angel Tilvar.

Nicolae Ciuca susține ca exista riscuri, daca Romania trimite sistemul Patriot in Ucraina

11:16, 13.05.2024 - Ucrainenii au cerut țarilor europene, inclusiv Romaniei, sa trimita sistemul de aparare Patriot. Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, susține ca o astfel de decizie trebuie analizata in CSAT, pentru ca implica riscuri și acestea trebuie luate in calcul.

Sistem antiaerian Patriot, mutat langa un mare oras din Romania

18:20, 09.05.2024 - Un sistem american de aparare aeriana Patriot a fost mutat recent in apropierea unui mare oras din Romania. Antena 3 CNN a filmat in exclusivitate acest sistem, dar a ales sa nu dezvaluie locația sa, din considerente de securitate. Sistemul antiracheta Patriot a fost amplasat aici pentru a inlocui un…

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Detonare controlata, la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia

02:25, 06.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale anunta ca specialisti ai institutiei si ai Serviciului Roman de Informatii au executat ieri o detonare controlata la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia, informeaza Rador Radio Romania.

Propunere ASF: camerele de rovinieta sa verifice și valabilitatea RCA!

11:41, 05.03.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara propune ca toate camerele de rovinieta sa verifice și valabilitatea asigurarii obligatorii auto. Potrivit promotor.ro , din toamna, șoferii care circula fara RCA ar putea fi amendați și prin sistemul de camere al CNAIR. Sistemul AIDA (cu datele RCA) va fi interconectat…

Companiile internaționale din sistemul energetic sunt interesate sa investeasca in Romania

11:40, 03.03.2024 - Romania isi consolideaza pozitia geostrategica pentru intreaga regiune, iar o serie de companii energetice globale sunt interesate sa investeasca in tara noastra, a declarat Sebastian Burduja.


Ce parere ai despre aceasta stire?