Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SISTEM PATRIOT Ministrul Tîlvăr, despre sistemul PATRIOT

Publicat:
SISTEM PATRIOT Ministrul Tîlvăr, despre sistemul PATRIOT

Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata ... The post SISTEM PATRIOT , despre sistemul PATRIOT first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, despre sistemul Patriot: Sa nu ne imaginam ca vorbim aici de o remorca cu trei aparate

13:40, 22.05.2024 - In masura in care in final se cedeaza ceva, trebuie Romania sa primeasca altceva, spune președintele Klaus Iohannis despre discuțiile privind trimiterea unui sistem Patriot in Ucraina. El afirma ca „nu este simplu, sa nu ne imaginam ca vorbim aici de o re

Ultima ora: Klaus Iohannis a discutat cu Zelenski la telefon in plin scandal pe sistemul Patriot

11:40, 21.05.2024 - Situația din Ucraina e din ce in ce mai tensionata, iar țara invecinata are nevoie de tot mai multa susținere din partea NATO. Recent, Ucraina a cerut sa primeasca un sistem Patriot, insa Romania nu a dorit sa il ofere.

Rusia pune Romania pe lista țarilor care ofera armament Ucrainei. Despre sistemul Patriot inca nu se spune nimic

16:55, 16.05.2024 - Rusia a plasat Romania pe un fel de “lista neagra”, aceea a țarilor care furnizeaza sprijin militar Ucrainei, indicand precis și ce fel de arme a primit Ucraina din partea membrilor NATO, cu toate ca niciun oficial de la București nu a anunțat limpede ce arme ar fi transferat Romania in Ucraina. Un…

Scandal pe sistemul Patriot pentru Ucraina: Președintele și premierul se cam calca pe picioare

00:26, 15.05.2024 - Vicepreședintele Comisiei de Aparare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu, spune ca Ucraina trebuie sprijinita cu un sistem Patriot, chiar daca din cele care urmeaza sa fie instalate. El critica pozițiile publice ale președintelui Klaus Iohannis și prem

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: „Nu a spus nimeni ca trebuie sa dam un Sistem PATRIOT catre Ucraina”

19:50, 14.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a declarat, marti, la Brasov, ministrul Apararii, Angel Tilvar.

Nicolae Ciuca susține ca exista riscuri, daca Romania trimite sistemul Patriot in Ucraina

11:16, 13.05.2024 - Ucrainenii au cerut țarilor europene, inclusiv Romaniei, sa trimita sistemul de aparare Patriot. Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, susține ca o astfel de decizie trebuie analizata in CSAT, pentru ca implica riscuri și acestea trebuie luate in calcul.

Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie”

08:10, 08.05.2024 - Continue reading Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie” at Info real.

Iohannis promite cedarea unui sistem Patriot catre Ucraina, dupa intalnirea cu Biden

23:46, 07.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Washington, ca Romania va gasi o solutie in privinta cedarii unui sistem Patriot de aparare antiaeriana Ucrainei, potrivit Agerpres. ”Exista, evident, nevoia unor sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina, sisteme avansate, si in acest fel, in ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?