Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Români, arestați în Germania după ce au aruncat în aer un bancomat, în Ajunul Anului Nou

Publicat:

 Potrivit unui comunicat de presa al poliției regionale Osthessen, incidentul s-a petrecut vineri, 31 decembrie, in jurul orei 02.00. Cei trei romani au incercat sa arunce in aer bancomatul unei sucursale a unei banci dintr-un parc industrial, relateaza Știri Diaspora.Pentru prinderea hoților, poliția a mobilizat un numar impresionant de forțe, inclusiv un elicopter. Doi dintre suspecți au fost gasiți in vecinatatea sucursalei bancii, fiind arestați.In cadrul cercetarilor, polițiștii au stabilit ca cei doi barbați, un roman de 22 de ani și un altul de 28 de ani, sunt principalii suspecți in acest…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer roman de TIR, ucis in Belgia de un capac de canal aruncat de pe un pod. Suspecți, cinci tineri care ar fi consumat „gaz de ras”

09:25, 14.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene in cadrul unei anchete pentru „asasinat”, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, relateaza AFP. Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata pe autostrada E42, intre Liege si Namur.…

Scandal de spionaj in Germania - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea de spionaj pentru China

12:30, 22.04.2024 - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au colaborat cu serviciul secret chinez pentru a furniza tehnologii ce ar putea fi folosite in scopuri militare, au anuntat procurorii germeni luni, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Doi suspecti in agresiunea impotriva unui apropiat al lui Navalnii la Vilnius, arestati in Polonia

12:50, 19.04.2024 - Presedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, a anuntat vineri ca doua persoane suspectate ca l-au atacat pe Leonid Volkov, un aliat apropiat al fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, in martie anul trecut la Vilnius, au fost arestate in Polonia, relateaza AFP.

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Trei tineri cu varste intre 15 și 18 ani au fost arestati in Elvetia, dupa o ancheta a poliției germane cu privire la posibile atentate

21:25, 13.04.2024 - Trei presupusi jihadisti in varsta de 15, 16 si 18 ani au fost arestati recent in Elvetia pentru posibile planificari de atentate, cazuri legate de anchete pe aceasta tema deja in desfasurare in Germania, a anuntat sambata Parchetul federal elvetian, relateaza AFP.

Trei adolescenți care planuiau un „atac islamist” au fost arestati in Germania

12:55, 12.04.2024 - Trei adolescenți, intre care doua fete, suspectati de pregatirea unui atac terorist islamist in Germania au fost reținuți si plasati in arest preventiv in weekendul Pastelui catolic, a anuntat vineri justitia germana, relateaza News.ro.

Atacul terorist de la Moscova: Alți trei suspecti au fost arestați preventiv

21:50, 25.03.2024 - Comitetul de Instructie al Rusiei a cerut luni arestarea preventiva pentru doua luni in cazul altor trei persoane, pe linga cele patru implicate direct in atentatul brutal comis vineri seara in sala de concerte Crocus City Hall din apropiere de Moscova si soldat cu cel putin 137 de morti si 182 de raniti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?