Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă arestată în Italia, pentru dublă crimă stradală. A omorât o femeie şi pe nepoata acesteia

Publicat:

Tragedia s-a petrecut in Ivrea, pe un drum cunoscut pentru numeroasele accidente mortale inregistrate in special din cauza excesului de viteza.

Conform presei italiene, accidentul a avut loc sambata seara, cand romanca de 27 de ani conducea un si le-a lovit in plin pe Maria, de 73 de ani, si Marina, de 39 de ani. Cele doua victime au fost transportate de urgenta la spital. De remarcat ca sotul femeii de 73 de ani a murit in acelasi mod, lovit de masina pe trecerea de pietoni, in octombrie 2017.

Maria a murit la cateva ore dupa producerea accidentului, iar nepoata ei,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Romanca arestata in Italia sub acuzația ca și-a ucis iubitul in varsta de 60 de ani. Ce au descoperit autoritațile

12:55, 07.03.2024 - O romanca in varsta de 39 de ani a fost arestata in Italia, fiind suspectata de injunghierea mortala a iubitului sau, un barbat de 60 de ani. Tragedia a avut loc in casa victimei, situata in centrul localitații Ischitella, anunța Corrriere della Sera.Vincenzo Silvestri, un barbat cunoscut și apreciat…

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?