Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Român răpus de o boală cruntă în Portugalia. Familia are nevoie de bani pentru repatriere

Publicat:

Tanarul avea 35 de ani si please la munca in Portugalia pentru un trai mai bun. Familia ramasa acasa in Filiași vrea sa aduca acasa trupul neinsuflețit al tanarului pentru a se ocupa de inmormantare, insa nu are bani suficienți.

Costul repatrierii este de 4000 de euro, din care familia a reușit pana acum sa straga jumatate, cu ajutorul prietenilor, apropiaților și a celor care au vrut sa ajute. Mai au nevoie de inca 2000 de euro pentru a intregi suma necesara repatrierii.

" Aproape de un an de zile a stat in de Oliveira din Guimaraes, Portugalia. In iulie, dupa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanar roman dat disparut de familie, in Italia, gasit fara viața de un unchi, in mașina rasturnata in albia unui rau

10:10, 07.05.2024 - Stefano Velea, un tanar de douazeci de ani din Ascoli, dintr-o familie de romani, a murit intr-un accident rutier petrecut in cursul nopții de sambata spre duminica, langa Civitella del Tronto. Familia il daduse disparut sambata dupa-amiaza și era cautat de rude și de poliție, relateaza site-ul regional…

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

Un roman de 15 ani a devenit erou in Italia. Președintele țarii l-a premiat dupa ce i-a salvat viața unei femei

12:36, 29.04.2024 - Cum s-a intamplat totulTotul s-a intamplat cu mai mulți ani in urma, cand Emanuele se intorcea acasa de la școala și a urcat intr-un tren din Italia. In timpul calatoriei, a auzit un alt pasager vorbind la telefon despre intenția de a-și omori fosta iubita. Fara sa ezite, Emanuele a sunat imediat la…

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Crima infioratoare la Curtea de Argeș. Ucisa de soț, cu ciocanul de șnițele

10:35, 10.04.2024 - Un barbat din Curtea de Argeș a fost arestat marți, 9 aprilie, pentru ca și-a ucis soția lovind-o fara mila cu ciocanul de șnitele. Femeia, pe nume Mihaela, avea 39 de ani și era asistenta medicala la spitalul din oraș. Agresiunea a avut loc sambata, 6 aprilie, in locuința cuplului. Soțul, baut fiind,…

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?