Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rolls-Royce-ul lui Brigitte Bardot, vandut pe un sfert de MIL. euro

Publicat:

Un automobil Rolls-Royce, model cabriolet fabricat in 1962, care a apartinut actritei franceze a fost vandut cu 286.000 de euro la o licitatie organizata vineri, la Paris, de casa Artcurial, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi traficanți de droguri, arestați preventiv! Nu e prima data cand procurorii DIICOT pun mana pe ei

16:56, 10.05.2024 - Doi barbați au fost arestați preventiv, vineri, pentru trafic de droguri, distrugere prin incendiere și instigare la distrugere prin incendiere. Unul din cei doi este deja trimis in judecata inca din 2022 pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de droguri, dosar in care cap de afiș…

Barbatul din Gorj, care și-ar fi vandut cu 900 euro copilul in Germania, nu regreta ce a facut. Tatal baiețelului, declarații halucinante: ”Nu ne-a dat...”

20:55, 26.04.2024 - Un caz infiorator a starnit o mulțime de reacții de revolta in Romania. Un tata din Gorj a acceptat sa iși vanda propriul copil unei familii din Germania, pentru doar 900 euro. Barbatul a facut declarații halucinante și imposibil de acceptat, spunand ca nu regreta ce a facut și nu ii este dor de copil.

Mariana Moculescu, acuzații la adresa lui Horia Moculescu: „M-a vandut la jocuri de noroc” VIDEO EXCLUSIV

21:45, 11.04.2024 - Mariana și Horia Moculescu au divorțat in urma cu ani buni, dar tot mai au anumite lucruri de imparțit. Invitata in cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, Mariana i-a adus acuzații grave fostului compozitor. Ea susține ca Horia a fost dependent de jocurile de noroc ani buni. Iata declarațiile…

Un tanar a vandut limuzina Rolls Royce a mamei sale pentru a plati datoriile facute la dansatoarele unor cluburi

20:20, 04.04.2024 - Un barbat in varsta de 33 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru ca a falsificat semnatura mamei sale și a incercat sa vanda o mașina de lux care aparținea acesteia, pentru a-și plati datoriile pe care le-a acumulat la dansatoarele din cluburile de noapte, relateaza Business Insider.

Un tablou de Claude Monet, expus la Paris inainte sa fie vandut la licitatie la New York

11:51, 04.04.2024 - Un tabloul de Claude Monet intitulat ''Le moulin de Limetz'', estimat la o suma cuprinsa intre 18 milioane si 25 de milioane de dolari, va fi expus la Paris de vineri pana luni inainte sa fie scos la licitatie, la jumatatea lunii mai, la New York, a anuntat miercuri casa de licitatii Christie's, potrivit…

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

Oana Roman le raspunde celor care au criticat-o pentru internarea mamei sale la azil: „Am vandut casa in care stateam”

16:21, 08.03.2024 - In fața acestor acuzații grele, Oana Roman a ales sa-și deschida sufletul și sa impartașeasca adevarata poveste din spatele alegerii de a-și duce mama la azil. Oana  a ținut sa sublinieze faptul ca mama ei nu a fost abandonata, ci, dimpotriva, a fost inconjurata de ingrijire adecvata și de un mediu…


Ce parere ai despre aceasta stire?