Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rock pentru Revolutie cu Phoenix, Pro Musica si Vest Phoenix Cover in centrul Timisoarei

Publicat:

In 20 decembrie 1989, Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din țara. La 28 de ani de la revoluție, primaria le face timișorenilor cadou concertul Rock for Revolution, „in memoria celor care au cazut pentru libertate in decembrie 1989”.

„Ziua de 20 decembrie a insemnat iesirea masiva a timisorenilor in strada, ziua in care orasul nostru a devenit liber, dupa ce a platit cu sange, acum 28 de ani, libertatea unei natiuni. Prin HCL 179/25.05.2010, s-a declarat ziua de 20 decembrie, zi de importanta locala”, transmit reprezentanții municipalitații.

Pe scena vor urca Vest…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facem astazi, 14 aprilie 2024, in Timișoara?

04:40, 14.04.2024 - Duminica, 14 martie, puteți merge la un targ de tatuaje, la un spectacol de teatru sau de stand-up comedy, la filme sau la expoziții. Continua Food Truck Festival și Targul de Paști din centru.

Daniel Tudor DNT incinge scena in Timișoara. O stea hip-hop in ascensiune care merita toata atenția ta

23:21, 13.04.2024 - Daniel Tudor DNT incinge scena in Timișoara: O stea hip-hop in ascensiune care merita toata atenția ta In inima vibranta a Timișoarei, pe scena din Piața Libertații, un tanar artist și-a lasat amprenta in peisajul muzical intr-un mod spectaculos. Daniel Tudor, cunoscut sub numele de scena DNT, la doar…

Se intampla acum la Timișoara – mii de oameni au ieșit din case VIDEO

21:50, 13.04.2024 - Sambata seara la Timișoara, orașul prinde viața in lumina calda a verii. Datorita vremii frumoase, mii de oameni au umplut strazile pietonale și piețele centrale, intr-o atmosfera vibranta și plina de energie. Piața Victoriei, Piața Libertații și Piața Unirii sunt animate de mișcarea aglomerata a oamenilor,…

Craiova: „Șevaletissimo“ la Galeriile „Cromatic“

12:05, 12.04.2024 - Galeriile „Cromatic“ Craiova. gazduiesc expoziția „Șevaletissimo“, ce cuprinde 22 de lucrari de pictura abstracta. Lucrarile sunt realizate de artiștii plastici Miriana Oana Mantegazza și Daniel Guța. Organizatori sunt Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj și Asociația…

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

O noua ediție a Targului de Paște, in Piața Libertații. Se cauta comercianți

09:35, 15.02.2024 - Piața Libertații din Timișoara va gazdui ediția din acest an a Targului de Paște. Casa de Cultura a Municipiului așteapta comercianții sa se inscrie. Vor fi disponibile aproximativ 30 de casuțe.

Dominic Fritz a semnat autorizația de construire pentru primul stadion de dupa Revoluție din Timișoara FOTO VIDEO

11:15, 02.02.2024 - Arena cunoscuta drept Stadionul „Lego" se va ridica pe structura metalica, in Calea Buziasului din Timișoara, in zona fostei fabrici Optica, la iesirea spre Mosnita Noua. Stadionul va avea peste 10.000 de locuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?