Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robotul Philae are probleme pe cometă. Bateria de la bord este epuizată

Publicat:

, care a ajuns acum trei zile pe suprafata unei comete, aflata la o distanta de 500 milioane de kilometri de Pamant, ar putea ramane fara energie. Totusi, robotul a reusit sa transmita cateva imagini cu suprafata cometei.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Așa procedam an de an”. Momentul in care o insula este mutata cu barcile, in SUA | VIDEO

12:10, 13.06.2024 - Insula de pe lacul Chippewa Flowage din Hayward, statul american Wisconsin, a fost „mutata” de localnici pe 4 iunie, relateaza MSN. Procedura se repeta an de an, deoarece „mlaștina” ajunge prea aproape de un pod de trecere intre parțile de est și vest ale lacului, explica Daily Mail.Imaginile video…

Probleme cardiace, pietre la rinichi... Cat de repede se recupereaza corpul uman dupa o ședere in spațiu?

23:05, 11.06.2024 - Pierderea masei osoase, probleme cardiace, pietre la rinichi... Corpul uman este pus la incercare in spațiu, dar se recupereaza aproape in intregime la trei luni dupa revenirea pe Pamant, concluzioneaza aproximativ douazeci de studii efectuate pe turiști spațiali, publicate marți in revista Nature.

Sonda chineza Chang'e 6 a decolat cu succes de pe suprafața Lunii / Ce va aduce pe Pamant

05:35, 04.06.2024 - Modulul de ascensiune al sondei chineze Chang'e 6 a decolat cu succes marti de pe suprafata Lunii, transportand mostre de pe partea ascunsa, o premiera, a informat agentia nationala de stiri Xinhua, preluata de AFP, scrie AGERPRES.

O cometa se apropie de Pamant și ar putea face un adevarat spectacol pe cer in 2024! Cand va putea fi vazuta cu ochiul liber

11:15, 27.05.2024 - Se apropie un nou fenomen astrologic ce ar putea fi vizibil cu ochiul liber. Este vorba despre cometa C/2023 A3 (Tsuchinshan–ATLAS) care va face un adevarat spectacol pe cer in anul 2024.  In prezent, cometa este vizibila doar prin telescoape, fiind inca la o distanța considerabila de Soare, dar, pe…

'Diferența de la cer la pamant'. Sorin Grindeanu recunoaște ca sunt probleme la anumite loturi pe zona de cale ferata

23:01, 17.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat ca nu are ”emotii” ca nu vor fi finalizate toate lucrarile cuprinse in PNRR pe zona rutiera, dar a adaugat ca are semne de intrebare pe zona de cale ferata, pe anumite loturi.

Copiii - viitorul planetei: Cum putem educa noile generații in privința protejarii apelor

13:40, 25.04.2024 - Apa este fundamentul vieții pe Pamant, susținand ecosistemele, agricultura, industria și chiar sanatatea umana. Cu toate acestea, resursele de apa dulce sunt din ce in ce mai limitate din cauza poluarii, schimbarilor climatice și consumului excesiv.

NASA are ambitii mari pentru Marte, dar și probleme cu banii pe Pamant: „11 miliarde de dolari e prea mult”

11:56, 16.04.2024 - Chiar si in spatiu trebuie sa se faca economie: NASA cauta modalitati pentru a aduce pe Terra roci prelevate de pe Marte, mai repede si mai putin costisitor, a anuntat luni agentia spatiala americana, dupa critici aduse bugetului sau, considerat „nerealist”. 

Alarma falsa la Idrici: doi bețivi au anunțat la 112 ca o persoana a fost ingropata de un val de pamant

08:50, 11.04.2024 - GLUMA… Inca de la primele ore ale dimineții, doi cheflii din localitatea Idrici, comuna Roșiești, s-au pus pe glume. Cei doi au anunțat la 112 ca, la groapa de gunoi din localitate, o persoana a fost surprinsa de un mal de pamant și ingropata. Pompierii au luat in serios toata povestea astfel ca, au…


Ce parere ai despre aceasta stire?