Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Redford renunță la actorie după lansarea următorului film: Până aici!

Publicat:

Actorul american , in varsta de 81 de ani, a anunțat ca apariția sa in pelicula " & the Gun" va fi ultimul sau rol din cariera, anunța presa din SUA.

"Niciodata sa nu spui «niciodata», dar am cam ajuns la concluzia ca asta este tot pentru mine in ceea ce privește actoria și ca voi merge spre pensionare dupa asta, pentru asta fac de cand aveam 21 de ani", a declarat starul pentru .

"M-am gandit, «Ei bine, pana aici!». Și de ce sa nu ieși din scena cu ceva vesel și optimist?!", a mai declarat cineastului, potrivit .

Filmul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nume sonore la lansarea „Nasty”, filmul despre viața lui Ilie Nastase: Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Boris Becker, greii fotbalului

08:50, 17.04.2024 - Marți, la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmarește viața fabuloasa a legendarului Ilie Nastase (77 de ani), primul lider mondial din istoria tenisului și-a facut apariția la braț cu partenera sa, Ioana, iar șirul de vedete care au fost prezente la eveniment a fost impresionant.

Poștașii renunța la greva. Bogdan Ivan: S-a stabilit o crestere salariala cuprinsa intre 350 si 370 de lei net

21:20, 02.04.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a anuntat marti seara ca s-a ajuns la o forma finala a Contractului colectiv de munca dintre sindicaliști si Compania Nationala Posta Romana. El a precizat ca angajatii vor primi o crestere salariala cuprinsa intre 350 si 370 de lei net, care va fi acordata in doua…

"Oppenheimer", filmul castigator al mai multor premii Oscar, va intra, vineri, in cinematografele din Japonia

05:00, 29.03.2024 - Filmul "Oppenheimer" va fi lansat, vineri, in Japonia, la opt luni de la lansarea sa oficiala, informeaza Rador Radio Romania. "Oppenheimer", filmul castigator al mai multor premii Oscar, despre creatorul bombei nucleare, va intra, vineri, in cinematografele din Japonia, la aproximativ opt luni de…

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…

Vicepremierul bulgar renunța la nominalizare dupa esecul discutiilor de formare a unui guvern

11:40, 25.03.2024 - Bulgaria se confrunta cu posibilitatea unui al saselea scrutin general in doar trei ani, dupa ce discutiile pentru formarea unui nou cabinet guvernamental au fost anulate de vicepremierul Maria Gabriel, potrivit DPA.

Erdogan da de ințeles ca va renunța la putere la sfarșitul mandatului: „Acesta e punctul final pentru mine”

21:35, 08.03.2024 - Presedintele Turciei, Recep Erdogan a afirmat ca alegerile locale din 31 martie vor fi ultimele in care se implica, dand de ințeles ca ar urma sa se retraga la finalul mandatului - „Rezultatul va fi transferul unei moșteniri catre frații mei care vor veni dupa mine”.

Mișcare-sirpriza: Fundația Bill Gates renunța la acțiunile Apple, Meta, Google, Amazon și alte companii

10:45, 25.02.2024 - In al patrulea trimestru al anului 2023, Bill & Melinda Gates Foundation Trust s-a debarasat de participațiile pe care le deținea la mai multe companii mari, printre care Apple, Meta, Alphabet, proprietarul Google, Amazon și Nvidia. Acest lucru a fost dezvaluit in dosarul 13F al Berkshire depus…

Franța renunța la ajutorul pentru inchirierea mașinilor electrice, dupa prea multe cereri. Proiectul este „victima propriului succes”

15:51, 13.02.2024 - Franța oprește schema de inchiriere a mașinilor electrice in valoare de 100 de euro pe luna, dupa o cerere uriașa. Ministrul industriei și energiei spune ca schema de ajutor pentru gospodariile cu venituri mici și de reducere a emisiilor este „victima propriului succes”, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?