Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert De Niro sare din nou la gâtul lui Donald Trump

Publicat:

, considerat unul dintre cei mai buni actori de film din generația sa, a fost omagiat duminica, la gala SAG Awards 2020, cu un premiu pentru intreaga cariera. Actorul american a profitat de momentul in care a sustinut discursul de acceptare si a adus vorba despre politica. Starul din „” a lansat... -ul sare din nou la gatul lui apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui Donald Trump. De ce il ataca din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru”

15:05, 07.05.2024 - Cunoscutul actor Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american! Artistul este, de mulți ani, unul dintre cei mai vehemenți critici ai lui Donald Trump, iar de data aceasta, in cadrul unui nou interviu, a incercat sa traga un semnal de alarma asupra severitații consecințelor revenirii…

Actorul Robert de Niro il ataca din nou pe Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca vreodata, Doamne fereste, va deveni din nou presedinte”

16:06, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind „bolnav” si un „monstru”, scrie news.ro .

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

VIDEO Robert De Niro l-a atacat dur pe Donald Trump intr-un interviu: Este banalitatea raului, lucrul la care trebuie sa fim atenti

14:00, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii "The 11th Hour" de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind "bolnav" si un "monstru", conform news.ro.

Robert De Niro spune ca nu l-ar interpreta niciodata pe Trump: „Nimic nu poate fi salvat in el“ VIDEO

09:20, 10.03.2024 - Cu toate ca de-a lungul carierei sale a dat viața unor personaje cu caracter indoielnic, precum mafioți, criminali și psihopați, Robert de Niro a dezvaluit ca nu ar interpreta rolul lui Donald Trump.

Volodimir Zelenski s-a oferit sa il duca personal pe Donald Trump pe frontul din Ucraina

10:00, 18.02.2024 - Volodimir Zelenski l-a invitat din nou pe Donald Trump in Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat la Conferința de Securitate de la Munchen ca se ofera sa-l duca personal pe front pe fostul presedinte al State Unite, sa vada cum arata in realitate razboiul

Țarile europene membre NATO vor investi la fel de mult ca SUA pentru inarmare. Cat ar trebui sa alocam din PIB

22:36, 15.02.2024 - \"\"Ma astept ca in acest an 18 aliati sa cheltuiasca 2% din PIB-ul lor pentru aparare\"\", a declarat Jens Stoltenberg inaintea reuniunii ministrilor apararii din tarile NATO. El a remarcat ca in 2014 bugetul apararii era de 2% din PIB doar in trei state din NATO.Inaltul oficial aliat a adaugat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?