Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RISCURI PENTRU SĂNĂTATE Pericolele ascunse ale tatuajelor

Publicat:
RISCURI PENTRU SĂNĂTATE Pericolele ascunse ale tatuajelor

Studiul subliniaza necesitatea unei reglementari mai stricte și a unei mai mari transparențe in industria tatuajelor pentru a proteja sanatatea consumatorilor. The post RISCURI PENTRU SANATATE Pericolele ascunse ale tatuajelor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata

08:16, 23.04.2024 - Economia mondiala ar urma sa inregistreze inca un an de crestere lenta, dar constanta, pe fondul avansului SUA, al dificultatilor provocate de inflatia ridicata, al cererii slabe din China si Europa si al efectelor negative... The post FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata first appeared…

PREOCUPARE CRESCUTA PENTRU MEDIU Adoptarea sistemului de garanție-returnare depașește 50% in randul consumatorilor romani

11:15, 11.04.2024 - Studiul a fost realizat de Kantar in luna martie 2024, pe un eșantion de 600 de persoane la nivel național, cu varste intre 18-64 de ani. The post PREOCUPARE CRESCUTA PENTRU MEDIU Adoptarea sistemului de garanție-returnare depașește 50% in randul consumatorilor romani first appeared on Informatia Zilei…

MEDICINA SPAȚIALA Inovație ESA: Modele 3D de vase de sange pentru studiul inimii in microgravitație

15:45, 07.04.2024 - Inginerii ESA au deschis noi orizonturi in medicina spațiala și terapia vasculara, creand modele de vase de sange prin bioprintare 3D pentru a studia efectele microgravitației asupra inimii și pentru a testa tratamentele vasculare. The post MEDICINA SPAȚIALA Inovație ESA: Modele 3D de vase de sange…

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii

10:01, 01.04.2024 - Este important ca parinții sa fie conștienți de aceste riscuri și sa ia masuri de precauție corespunzatoare pentru a-și proteja copiii in timpul vacanței de vara. The post PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii first appeared on Informatia Zilei .

MEDICAMENTE INTERZISE BEBELUȘILOR Pericolele medicamentelor pentru bebeluși

11:15, 25.03.2024 - Este crucial sa consulți intotdeauna medicul inainte de a-i administra orice medicament copilului tau The post MEDICAMENTE INTERZISE BEBELUȘILOR Pericolele medicamentelor pentru bebeluși first appeared on Informatia Zilei .

EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante

11:50, 12.03.2024 - Bauturile energizante, promovate pentru a crește nivelul de energie, conțin cantitați semnificative de cofeina și zahar, avand potențialul de a afecta negativ sanatatea consumatorilor The post EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante first appeared on Informatia Zilei .

NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5

12:05, 04.03.2024 - Președintele Academiei Romane susține ca studiul matematicii trebuie simplificat in școala, dupa simularea examenelor de Evaluare Naționala.  The post NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?