Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii

Publicat:

Este important ca parinții sa fie conștienți de aceste riscuri și sa ia masuri de precauție corespunzatoare pentru a-și proteja copiii in timpul vacanței de vara. The post PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați locuitori

13:35, 15.04.2024 - Ponderea persoanelor cu studii superioare este mai mare in țarile nordice și baltice, iar femeile sunt, in general, cele mai educate. Romania are cel mai mic procent din UE in ceea ce privește numarul de persoane cu studii superioare. The post NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați…

DATE EUROPENE Romania – in topul țarilor europene cu cele mai multe zile de vacanța

09:35, 28.03.2024 - Un numar mai mic de ore de școala, așa incat sa se simta o „aerisire” pentru elevi, este unul dintre cele trei „principii” enunțate de ministra Educației, Ligia Deca, atunci cand aceasta a descris, luni,  pilonii folosiți in elaborarea .... The post DATE EUROPENE Romania – in topul țarilor europene…

MEDICAMENTE INTERZISE BEBELUȘILOR Pericolele medicamentelor pentru bebeluși

11:15, 25.03.2024 - Este crucial sa consulți intotdeauna medicul inainte de a-i administra orice medicament copilului tau The post MEDICAMENTE INTERZISE BEBELUȘILOR Pericolele medicamentelor pentru bebeluși first appeared on Informatia Zilei .

FRUMUSEȚEA VERII Cele mai apreciate 5 plante decorative pentru gradina

13:55, 24.03.2024 - Decoreaza-ți gradina cu aceste plante frumoase pentru a crea un colț de rai in propria ta oaza de verdeața. The post FRUMUSEȚEA VERII Cele mai apreciate 5 plante decorative pentru gradina first appeared on Informatia Zilei .

FOTBALIȘTI SCUMPI FCSB are 3 jucatori in topul celor mai scumpi fotbaliști

17:15, 22.03.2024 - Centrul International pentru Studii Sportive din Elvetia a evaluat valoarea jucatorilor de fotbal din mai mute campionate ale Europei, printre  care și cel al Romaniei. The post FOTBALIȘTI SCUMPI FCSB are 3 jucatori in topul celor mai scumpi fotbaliști first appeared on Informatia Zilei .

RISCURI PENTRU SANATATE Pericolele ascunse ale tatuajelor

20:20, 04.03.2024 - Studiul subliniaza necesitatea unei reglementari mai stricte și a unei mai mari transparențe in industria tatuajelor pentru a proteja sanatatea consumatorilor. The post RISCURI PENTRU SANATATE Pericolele ascunse ale tatuajelor first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați

12:30, 20.02.2024 - In raportul financiar al UEFA pentru anul 2023, clasament intocmit in funcție de incasarile echipelor din primelor ligi din Europa, .... The post FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați first appeared on Informatia Zilei .

TOPUL TENISMENELOR Sorana, Ana și Jaqueline au urcat in topul mondial al tenismenelor

11:00, 13.02.2024 - Grație unor calificarii in fazele superioare la turneele la la care au participat, cele trei tenismene din Romania prezente in Top 100 WTA, Sorana Cirstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au reușit salturi importante in clasamentul mondial. The post TOPUL TENISMENELOR Sorana, Ana și Jaqueline au urcat…


Ce parere ai despre aceasta stire?